Connect with us

Algemeen

Fans bewonderen hoe Julia Roberts, op 56-jarige leeftijd, ‘prachtig ouder wordt’ – Bekijk haar vroeger en nu, ze is onveranderd

Julia Roberts onthult haar sleutel tot tijdloze schoonheid, bewerend dat echt geluk iedereen het allermooist maakt.

Zowel met als zonder make-up blijft de iconische Hollywood-actrice op 56-jarige leeftijd net zo stralend als toen ze op 23-jarige leeftijd na haar doorbraakrol in Pretty Woman een wereldwijde sensatie werd.

Haar stralende glimlach lijkt te wijzen op een diepe innerlijke vreugde, alsof ze de bron van eeuwige jeugd heeft gevonden…

Bekend om haar levendige glimlach en warme persoonlijkheid, heeft Julia Roberts, 56, drie kinderen en is sinds 2002 getrouwd met Daniel Moder. Ze heeft bijna vier decennia van haar leven gedeeld met de wereld.

De veelgeprezen actrice maakte haar grote schermdebuut in 1988 met bijrollen in films zoals Satisfaction en Mystic Pizza. In 1989 won ze een Golden Globe voor haar rol als Shelby in Steel Magnolias. Echter, haar vertolking van de sympathieke prostituee Vivian in Pretty Woman vestigde haar als een leidende dame in Hollywood en in de harten van haar fans.

Ze is uitgegroeid tot een van Hollywood’s meest geliefde en iconische figuren.

Ondanks een carrière zo rijk als de hare, vertoont haar gezicht verrassend weinig tekenen van veroudering. De ster van Runaway Bride, die er nog steeds jeugdig en beeldschoon uitziet, probeert het verouderingsproces niet te weerstaan, maar omarmt het juist.

Toen en nu Het is verbazingwekkend om de actrice, zoals ze nu is, naast haar ‘jongere zelf’ in een foto te zien, dankzij de digitale bewerking van de Nederlandse kunstenaar Ard Gelinck. Zijn beroemde ‘Then & Now’-serie op Instagram bevat beelden van sterren zoals Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves en Roberts, samen met hun jongere versies.

Ter ere van haar 56e verjaardag postte de artiest: “Happy Birthday to Pretty Woman Julia Roberts.”

Natuurlijke schoonheid Roberts aarzelt niet om haar natuurlijke schoonheid te tonen aan haar bijna 12 miljoen Instagram-volgers en wordt vaak zonder make-up in het openbaar gezien. Recente paparazzi-foto’s tonen de Notting Hill-ster volledig naturel. Hoewel sommigen op internet suggereren dat ze er ouder uitziet, bewonderen velen haar om haar natuurlijke uitstraling.

“From beautiful to aging woman,” merkt iemand op. “Alleen haar glimlach maakt haar al mooi,” zegt een ander. “Ze veroudert prachtig, wat een elegante vrouw. Geen enkele rimpel te zien,” schrijft een fan over de vijfvoudige winnares van People’s ‘Mooiste Vrouw ter Wereld’ titel.

Roberts vertelde People dat het geheim om mooi te blijven ligt in gelukkig zijn. “Mensen die echt gelukkig lijken. Dat maakt iedereen het mooist.”

En toen de New Zealand Herald haar vroeg naar haar definitie van schoonheid, antwoordde ze: “Het is een stralende uitstraling.

Wat vind je van dit verhaal? Laat het ons weten in de commentarensectie en deel dit verhaal om te horen wat anderen denken over deze geweldige actrice!