Connect with us

Algemeen

Een ongemakkelijke situatie: Jim Bakkum begaat een zeer gênante fout!

In een opmerkelijke gebeurtenis heeft Jim Bakkum, de bekende artiest, onlangs een kleine maar grappige vergissing begaan.

Jim Bakkum over onverwacht verdriet: ‘Ik hield de tranen in, het was zo confronterend’ Afgelopen zaterdag deelde hij een ontroerend bericht ter ere van zijn trouwdag, maar het bleek dat hij een maand te vroeg was met zijn viering.

Jim Bakkum, die al jaren gelukkig getrouwd is met musicalster Bettina Holwerda en samen met haar drie kinderen heeft, plaatste afgelopen zaterdag een hartverwarmende post over hun 12,5-jarig huwelijksjubileum.

Dit liefdevolle gebaar kreeg echter een komische wending toen bleek dat hij een maand te vroeg was met zijn felicitaties.

Dit kleine misverstand onderstreept op een charmante manier de menselijke kant van beroemdheden, waarbij zelfs zij soms de kalender uit het oog verliezen.

,,Ik had net een post gedaan over ons 12,5-jarig jubileum dat vandaag is. Door een reactie over dat dit eventueel niet vandaag zou zijn, ging ik twijfelen.”

Paniek tijdens gezinsvakantie Jim Bakkum: ‘Wildvreemden belden aan’😲😱 ”En ja hoor: over een maand. WAT?! Volledig abuis. En overtuigd dat het vandaag zou zijn…” Maar de blunder wordt nog erger.

Jim had namelijk een grote bos bloemen gestuurd naar het theater waar Bettina speelt. ,,Het allerergste is nog dat ik Bettina een grote bos bloemen heb gestuurd naar het theater waar ze nu is.”

Bettina reageert ook: ,,Kom ik het theater binnen, staat er zo’n grote bos bloemen voor me klaar. Wat echt het allerliefste van de wereld is, maar wij kwamen er net dus achter dat we 12 jaar en vijf maanden samen zijn in plaats van 12,5 jaar.”

Bettina kan er toch wel om lachen, dit omdat ze zelf het jubileum helemaal was vergeten. ,,Ik heb over een maand de kans om er wel aan te denken”, zegt ze lachend.