Connect with us

Algemeen

Dries Roelvink haalt hard uit naar De Bauers: ‘Brave familie’

Zowel de Roelvinkjes als de Bauers hebben hun eigen reallifesoap, maar volgens Dries Roelvink valt zijn familie niet te vergelijken met die van Frans Bauer. “Dat is een bravere familie”, aldus Roelvink.

De familie Roelvink is momenteel druk bezig met het filmen van een nieuw seizoen van hun reallifesoap, dat dit jaar wordt uitgebracht op Videoland.

De reallifesoap van de Bauers is al te zien en heeft enorm succes. Desondanks maakt Dries Roelvink zich geen zorgen dat kijkers de Roelvinkjes met de Bauers gaan vergelijken.

“Nee, want onze families zijn niet met elkaar te vergelijken”, benadrukt Dries in een interview met weekblad Weekend.

“En ook niet met Meiland of Peter Gillis. Het zijn allemaal verschillende types mensen, waardoor je ook geen concurrenten van elkaar bent.”

Volgens Dries zijn de Bauers veel braver dan zijn eigen familie.

“Dat is een bravere familie, op die mensen is weinig aan te merken. Het is een keurig gezinnetje, een lieve vader met brave zoons die niks verkeerds doen.”

Ondanks de braafheid van de Bauers is de serie van Frans een groot succes.

Kijkt Dries er zelf ook naar? “Ja, dat vind ik altijd leuk. Bij Martien Meiland heb ik weleens de indruk dat wanneer de camera aangaat, hij opeens hysterisch gaat lopen doen.

Maar bij Frans Bauer heb ik de indruk dat hij totáál zichzelf blijft. Dat vind ik wel knap. En ook leuker.”

Hoewel de Roelvinkjes en de Bauers dus verschillende families zijn, delen ze allebei een kijkje in hun leven via reallifesoaps.

Voor Dries Roelvink lijkt het belangrijker te zijn dat elke familie zijn eigen unieke dynamiek en karakter heeft, in plaats van te streven naar vergelijkingen.

Met betrekking tot het succes van de Bauers, erkent Dries dat hun serie goed ontvangen wordt, ondanks het feit dat ze een “braver” imago hebben.

Dit suggereert dat het publiek niet alleen geïnteresseerd is in drama en controverses, maar ook in het alledaagse leven van families die een meer ingetogen levensstijl hebben.

Voor de Roelvinkjes is het filmen van hun reallifesoap een kans om hun echte leven te laten zien, met alle ups en downs die daarbij horen.

Terwijl ze zich klaarmaken voor een nieuw seizoen, kunnen kijkers verwachten dat de familie Roelvink hun eigen unieke avonturen en uitdagingen zal delen, waardoor ze zich onderscheiden van andere realityfamilies op televisie.

Het lijkt erop dat de diversiteit in het televisielandschap ervoor zorgt dat er voor elk wat wils is, of je nu houdt van de bruisende energie van de Roelvinkjes of de meer ingetogen charme van de Bauers.

En met elk nieuw seizoen krijgen kijkers de kans om nog dieper in het leven van deze bekende families te duiken en ze beter te leren kennen, hoe verschillend ze ook mogen zijn.