Connect with us

Algemeen

Dokters willen vrouw van beademing halen – ze opent haar mond en spreekt vier woorden die haar man nooit zal vergeten

“Ryan Finley zal de zaterdag in mei 2007 nooit vergeten. Het was een dag die niet alleen zijn leven, maar ook dat van zijn naasten voorgoed veranderde. De herinnering eraan laat iedereen die het verhaal hoort rillen.

Dit verhaal zou zelfs de grootste scepticus kunnen overtuigen van het bestaan van het lot. Op die noodlottige dag trof Ryan zijn echtgenote, Jill, levenloos aan op de vloer van hun huis. Zonder zichtbare verwondingen leek het op een plotselinge hartstilstand.

Ryan reageerde onmiddellijk en begon met reanimatie terwijl hij op de ambulance wachtte. Ondanks zijn pogingen reageerde Jill niet.

In het ziekenhuis lukte het het ambulancepersoneel om Jill te reanimeren met een defibrillator, maar de situatie bleek ernstig.

Door de tijd die ze zonder bewustzijn had doorgebracht, had Jill ernstige hersenschade opgelopen en werd ze in een kunstmatige coma geplaatst.

De dagen erna bracht Ryan door aan het bed van zijn vrouw, hopend op een teken van herstel. Maar Jill bleef in coma, zonder enig teken van ontwaken.

Na weken van stilte en geen verandering in Jill’s toestand, kreeg Ryan het verschrikkelijke nieuws van de doktoren.

Hij stond voor de hartverscheurende keuze om te beslissen over het lot van zijn vrouw. ‘Dit is misschien wel de slechtste dag van mijn leven. Ik moet beslissen over leven en dood,’ deelde Ryan.”