Connect with us

Algemeen

Dochter van Brad Pitt en Angelina Jolie gaat door het leven als jongen en is onherkenbaar

Angelina Jolie en Brad Pitt zorgden voor veel opwinding in de media toen ze voor het eerst als koppel verschenen. Of je nu fan was, er niet van hield of er simpelweg om gaf dat twee van de meest knappe mensen in Hollywood samen waren, je kon niet ontkomen aan beelden van hen samen in elke publicatie.

Ondanks geruchten over ontrouw en geheime affaires bleven Hollywoods meest iconische paar 12 jaar bij elkaar en voedden samen hun drie biologische kinderen en drie geadopteerde kinderen op.

” Tomb Raider “-ster Angelina Jolie had al twee geadopteerde zonen, Maddox en Pax, toen ze Brad Pitt ontmoette op de set van ” Mr. & Mrs. Smith ” in 2004. Brad Pitt was toen nog getrouwd met Jennifer Aniston.

“Door de film werden we bij elkaar gebracht om al die gekke dingen te doen, en ik denk dat we een vreemde vriendschap en partnerschap hebben gevonden die ineens is ontstaan. Ik denk dat ik na een paar maanden besefte: “God, ik kan niet wachten om aan het werk te gaan… Alles wat we met elkaar moesten doen, we vonden er samen veel plezier in en werkten als hecht team. We werden een soort koppel,” vertelde Angelina Jolie in 2006 aan People.

Toen waren er veel geruchten over een mogelijke romance tussen Pitt en Jolie, maar de hoofdpersonen van de speculatie bleven stil.

We brachten veel tijd door met nadenken en praten over wat we allebei wilden in het leven en we realiseerden ons dat we zeer, zeer gelijkaardige dingen wilden,” zei Angelina.

Angelina stemde er vervolgens mee in om de in Ethiopië geboren Zahara Marley in 2005 te adopteren, en Brad Pitt co-adopteerde haar in 2006.

In 2006 bevestigden ze dat ze een stel waren toen Angelina aankondigde dat ze zwanger was van Brads kind. Om de mediagekte te vermijden die ongetwijfeld zou zijn ontstaan, reisden zij en Pitt naar Namibië voor de geboorte.

Het feit dat Brad en Angelina, bijgenaamd “Brangelina”, samen een kind zouden krijgen werd wereldnieuws. Volgens fotoagentschappen werd de allereerste foto van het kind geschat op 1 miljoen dollar – geen wonder dat een leger van paparazzi er alles aan deed om in de buurt van het stel te komen.

“Niet sinds Jezus is er zo reikhalzend uitgekeken naar een baby,” schreef New York Magazine. Het echtpaar beviel op 27 mei 2006 van een gezonde dochter, Shiloh Nouvel. Hun dochter werd geboren in het privé-ziekenhuis The Cottage Medi-Clinic, in de kuststad Swakopmund, Namibië.

“Angelina onderging een geplande keizersnede vanwege een stuitligging,” vertelde Dr. Rothbart destijds aan PEOPLE en vervolgde: “Het was een gezonde baby van 7 pond. Brad was de hele tijd bij Angelina in de operatiekamer en knipte de navelstreng door. De operatie en de geboorte verliepen vlekkeloos.”

Brad en Angelina verkochten vervolgens de foto’s van hun prachtig kindje voor een recordbedrag, waarbij alle opbrengsten naar UNICEF gingen.

“Terwijl we de vreugde van de geboorte van onze dochter vieren, weten we dat elk jaar 2 miljoen baby’s die in de derde wereld worden geboren, tijdens hun eerste levensdag sterven. Deze kinderen kunnen worden gered, maar alleen als regeringen over de hele wereld daar een prioriteit van maken,” aldus het echtpaar in een verklaring.

Door de buitengewone omstandigheden waarin dit kleine meisje werd geboren, was het moeilijk om ergens heen te gaan zonder dat de media volgde, maar ondanks de aandacht heeft het echtpaar er alles aan gedaan om het leven van hun kinderen privé te houden.

Natuurlijk waren alle ogen op Shiloh gericht. Niet verwonderlijk, gezien haar ouders. In mei van dit jaar is Shiloh 16 jaar geworden. Ze begint nu snel volwassen te worden. De tiener is naar verluidt close met haar oudere broers en zus, evenals de jongere tweelingbroers Knox en Vivienne, nu 14 jaar oud.

Geen van hen zit op sociale media, dus veel is er niet bekend over het beroemde gezin, maar één verhaal dat aan het licht is gekomen is dat het oudste biologische kind van het stel al sinds zeer jonge leeftijd niet meer de naam Shiloh draagt.

Het meisje draagt de naam John Jolie-Pitt, die ze zelf heeft gekozen. Tijdens een interview in 2008 met Oprah Winfrey vertelde Pitt dat Shiloh hem vroeg haar John te noemen. “Ze wil alleen John genoemd worden. John of Peter. Het is een Peter Pan ding. Dus we moeten haar John noemen.

“Dus we moeten haar John noemen. ‘Shi, wil je…’ – ‘John. Ik ben John.’ En dan zeg ik: ‘John, wil je wat sinaasappelsap?’ En dan zegt ze: ‘Nee! Dus, weet je, het zijn gewoon dat soort dingen die schattig zijn voor ouders, maar waarschijnlijk echt onaangenaam voor andere mensen.”

Haar ouders, die in 2019 zijn gescheiden, staan volledig achter de naamkeuze van hun kind en steunen de wens van John om kleding te matchen met haar broers.

“Ze wil een jongen zijn,” vertelde Angelina aan Vanity Fair. “Dus moesten we haar haar knippen. Ze draagt graag alles van jongens. Ze denkt dat ze een van de broers is.”

Mama Angelina keurde de naamsverandering goed, ondanks dat de naam Shiloh een persoonlijke betekenis voor haar heeft.

“Het was een naam die mijn ouders hun eerste kind bijna gaven – er was een miskraam: Shiloh Baptist. Omdat mijn vader in Georgia had gefilmd en dit de meest zuidelijke naam was die mijn ouders konden bedenken,” legt ze