Connect with us

Algemeen

De Bauers verwelkomen nieuw familielid!

In “De Bauers – 20 jaar later” is het een speciale dag voor Frans, Mariska, hun vier zoons en vier honden, want er komt een nieuw gezinslid bij. Maar niet iedereen is meteen enthousiast.

“Weer een poepmachine erbij,” zucht Frans Junior.

“Nu hebben we echt het maximale aantal honden bereikt,” besluit Frans. “Of het er nu vier of vijf zijn, maakt toch niet uit,” werpt Mariska tegen.

Als de puppy er eenmaal is, kan de zanger zijn enthousiasme niet verbergen. “Kijk Jackie, een nieuw familielid, een nieuwe Bauer,” zegt hij vrolijk tegen de hond.

Maar het is allemaal wat spannend voor de toypoedel, dus er wordt al snel een plasje gedaan. Binnen. “Daar gaat mijn houten vloer,” roept Frans verschrikt uit.

De naam van het nieuwe gezinslid is nog wel een discussiepunt. Terwijl ze beschuit met muisjes eten, bespreken ze de opties.

In de groepsapp komt Guusje als winnende naam uit de poll, maar toch besluiten ze de hond anders te noemen.

“Slechts twee stemmen gingen naar Saartje, en dat waren die van jullie twee,” verklaart Frans Junior ietwat teleurgesteld over de uitkomst.

Christiaan heeft wat onconventionele suggesties zoals Goulash en T-bone.

Frans Junior’s suggestie is niet verrassend: poepmachine. Mariska en Frans hakken de knoop door en besluiten toch voor Saartje te gaan.

“Vroeger had ik ieder jaar een kind, nu heb ik ieder jaar een hond,” lacht Mariska.

Ze is blij met Saartje, maar minder blij met de gevolgen voor de vloer.

De andere vier honden vinden het ook spannend en laten ook wat achter op de vloer.

Mariska rent met keukenrol door het huis: “Ben ik de hele dag weer pies aan het opruimen.”