Connect with us

Algemeen

Caroline van der Plas woedend over valse beschuldigingen die gemaakt zijn tegen haar

Caroline van der Plas spreekt zich voor het eerst uit over wat zij beschouwt als ‘leugens’ verteld door Özcan Akyol bij Vandaag Inside. Ze is furieus over de beschuldigingen die tegen haar zijn geuit.

In 2001 besloten Caroline en haar voormalige echtgenoot Dennis Grippeling uit elkaar te gaan, en ze hebben samen twee zoons, Ryan en Kyle.

Özcan Akyol heeft aanval geopend op Caroline door te spreken over een vermeende ‘wanhoopspoging’ van Dennis om weer contact te krijgen met zijn zoons. Caroline noemt de bewering van Özcan “volledig ongegrond.”

“Gewoon een leugen, zonder enige weerlegging van mijn kant,” zegt Caroline in een interview met weekblad Weekend. “Het is nu een ‘klopjacht’ op Caroline en de BBB. Het jachtseizoen is geopend.”

Ze laat weten dat ze later telefonisch contact heeft gehad met Özcan. “Ik vroeg hem ook of hij zich realiseerde wat dit met mijn kinderen en mijn familie doet, om mij af te schilderen als een vrouw die haar man zo wanhopig heeft gemaakt dat hij van een brug wilde springen.”

“Dat vind ik nogal een beschuldiging, zonder te weten wat er in ons leven is gebeurd,” voegt een boze Caroline toe.

“Ik denk dat hij uiteindelijk wel begreep dat je dat niet zomaar op die manier kunt doen, niet zomaar kunt beweren,” vervolgt ze.

Caroline wijst erop dat het niet in het boek van Marcia Nieuwenhuis staat geschreven dat haar ex-man daadwerkelijk van plan was om van een brug te springen.

“En dan word ik ervan beschuldigd dat ik zo’n slechte vrouw was dat mijn man bijna zelfmoord pleegde, wat gewoon niet het geval is.”

Caroline en haar zoons verlangen naar rust. “Ik wil mijn ex-man ook niet beschadigen, want dan zal het heel lelijk worden, en dat wil ik niet.

Want wie zullen er dan weer aan het vechten zijn? Mijn ex-man en ik, en mijn kinderen zullen daaronder lijden.”