Connect with us

Algemeen

Biograaf Meiland uit sterke kritiek op Noa Vahle met scherpe bewoordingen

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meiland familie, heeft felle kritiek geuit op Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, die onlangs haar mening gaf in het openbare debat.

Biograaf Meiland toont diepe afkeer van Noa Vahle met scherpe aanval! Noa Vahle, oorspronkelijk actief als sportjournalist, lijkt nu breder bekendheid te zoeken als een bekende Nederlander.

Dit blijkt uit haar recente gesprek in het magazine van haar moeder, waar ze haar visie geeft over het vluchtelingendebat in Nederland.

Collega’s zijn kritisch: Noa Vahle ontvangt commentaar op haar optreden! Noa spreekt zich uit tegen het labelen van individuen als ‘vluchtelingen’ en de term ‘crisis’, wat haar moeilijk valt.

“Het zijn simpelweg mensen met hun eigen verhaal, opleiding, en een verleden dat ze hebben achtergelaten. Als ik anderen hoor oordelen, start ik een dialoog. Hoe zie jij dat?”

Dijkgraaf, die ook columns schrijft, heeft weinig sympathie voor Noa’s engagement met dit thema. Op een online platform merkt hij op: “Er is een grens aan zelfvertrouwen”.

Zijn teleurstelling resulteerde in een 99 Woorden-column. Aanvankelijk was hij positief toen hij las over Noa’s irritatie over het woord ‘vluchtelingen’. “Eindelijk, dacht ik!”

Hij gaat verder: “Eindelijk iemand van de De Mol familie die duidelijke taal spreekt en economische migranten ‘economische migranten’ noemt. En profiteurs ‘profiteurs’.”

Biograaf Meiland toont diepe afkeer van Noa Vahle met scherpe aanval! Maar tot zijn verbazing is Noa’s mening anders. Ze beschouwt deze mensen als ‘mensen met een verhaal’, niet als ‘gelukszoekers’ of ‘profiteurs’.

Noa Vahle zeer ontdaan: ‘Ik sta te trillen op mijn benen’ Dijkgraaf toont zijn ongenoegen op een unieke manier: hij plaatst een foto van een roze emmer onder zijn column, een beeld vaak gekoppeld aan misselijkheid en braken.