Connect with us

Algemeen

BEELDEN: Boze Frans Bauer stapt naar de politie

Frans Bauer heeft onlangs een opvallende video gedeeld op zijn Instagram-account, waarin hij boos lijkt te zijn en aankondigt voor de eerste keer naar de p0litie te stappen.

Deze onthulling heeft zijn fans flink geschokt en nieuwsgierig gemaakt naar wat er aan de hand is.

In de video, die afwijkt van zijn gebruikelijke vrolijke en opgewekte posts, begint Frans met te zeggen: “Normaal gesproken deel ik altijd leuke filmpjes met leuke optredens of iets dergelijks.

Maar vandaag is echt een hele bizarre dag. Het is al bizar begonnen.” Zijn toon is serieuzer dan normaal, wat bij zijn volgers meteen de alarmbellen doet rinkelen.

Hij vervolgt met: “Ik ga straks het een en ander vertellen wat me echt zeer aan het hart gaat en wat ik echt vervelend vind.

Ik ben niet snel boos te krijgen, mensen, maar het is toch gelukt om dat te veroorzaken.”

Hiermee lijkt hij de ernst van de situatie te benadrukken en zijn ongenoegen duidelijk te maken.

Frans laat zijn fans weten dat zijn gebruikelijke vrolijkheid vandaag ver te zoeken is.

Hij refereert zelfs aan een bekend lied van John de Bever: “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, om aan te geven dat zijn humeur vandaag allesbehalve vrolijk is.

Echter, al snel blijkt dat Frans gelukkig niet echt boos is, maar deel uitmaakt van een nieuwe 0plichtingscampagne via WhatsApp.

Een betrouwbare bron heeft onthuld dat hij het gezicht is van deze campagne, die volgende week gelanceerd zal worden.

Deze onthulling werpt een nieuw licht op de video die Frans heeft gedeeld en zorgt voor opluchting bij zijn bezorgde fans.

Het blijkt dus om een campagne te gaan waarin Frans een rol speelt om mensen bewust te maken van 0plichtingspraktijken via WhatsApp.

Het is een slimme zet om op deze manier aandacht te vragen voor een serieus probleem, en het is te hopen dat de campagne effectief zal zijn in het voorkomen van 0plichting en het beschermen van mensen tegen dergelijke praktijken.

Hoewel Frans’ fans in eerste instantie geschrokken waren van zijn video, zullen ze ongetwijfeld blij zijn dat het uiteindelijk om iets positiefs en constructiefs gaat.

Frans heeft opnieuw bewezen dat hij niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook bereid is zijn platform te gebruiken voor goede doelen en maatschappelijke kwesties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)