Connect with us

Algemeen

Airen Mylene en echtgenoot Taeke Taekema geconfronteerd met groot verlies

Airen Mylene, bekend van Shownieuws, en haar echtgenoot Taeke Taekema, die recentelijk in het huwelijksbootje zijn gestapt, worden momenteel geconfronteerd met het verlies van Taeke’s moeder, Catrien.

Het droevige nieuws werd door het paar gedeeld via emotionele posts op Instagram, waar ze hun waardering en liefde voor Catrien uitdrukten.

In haar post prees Airen haar schoonmoeder om haar bijzondere persoonlijkheid, waarbij ze haar beschreef als “gezellig, intelligent, sportief, en buitengewoon geïnteresseerd.”

Ze benadrukte ook de speciale band die Catrien had met haar kleinkinderen. Airen’s bericht eindigde met de woorden: “Zo zal ik me jou voor altijd herinneren. Altijd geweldig.”

Taeke, op zijn beurt, sprak in zijn Instagram-post over het mooie, maar trieste afscheid, omringd door familie en vrienden.

Hij uitte zijn dankbaarheid voor het hebben van Catrien als moeder en benadrukte hoe zij een inspirerend voorbeeld was in de opvoeding van zijn eigen kinderen, gekenmerkt door humor en onmetelijk veel liefde. Deze herinneringen zullen volgens Taeke altijd blijven bestaan.

Airen en Taeke, die sinds 2015 een koppel vormen, hebben twee kinderen: Bodhi, geboren in maart 2018, en Foss, geboren in januari 2020.

Deze moeilijke periode van rouw delen zij samen, steunend op elkaar en hun gezin, terwijl ze het verlies van Catrien verwerken.