Connect with us

Algemeen

Opmerkelijke nieuwe trend: Waarom steeds meer mensen een wc-rol in hun koelkast leggen!

Op sociale media verschijnen steeds meer bizarre nieuwe trends, en op platforms zoals TikTok vind je duizenden lifehacks.

Vroeger werd een trucje toegepast om pijnlijke billen te verzachten, namelijk het plaatsen van een rol toiletpapier in de koelkast.

Het plaatsen van een rol toiletpapier in de koelkast diende als een oude remedie tegen een pijnlijk achterwerk.

Als je een dag lang last had van een hevige aanval van diarree, kon een koud stukje toiletpapier het verschil maken.

Tegenwoordig is er echter een nieuwe trend waarbij veel mensen een rol wc-papier in hun koelkast plaatsen, en de reden daarvoor is behoorlijk ongebruikelijk.

Blijkbaar kan het plaatsen van een rolletje wc-papier tussen je melk en kaas een interessant effect hebben.

Hoewel het niet bepaald het meest smakelijke gezicht is wanneer je de koelkastdeur opent, beweren mensen dat het toiletpapier een vreemde superkracht heeft.

Volgens hen absorbeert het toiletpapier alle geuren die je koelkast kunnen teisteren, en niet alleen de geuren afkomstig van voedselresten of kaas.

Gebruikers van sociale media zeggen dat het toiletpapier vocht uit de lucht absorbeert, wat schimmelvorming en onaangename geurtjes kan voorkomen.

Wanneer voedsel begint te bederven of er zich te veel vocht ophoopt, kan je koelkast het behoorlijk zwaar krijgen.

Een TikTok-gebruiker beweert zelfs dat deze methode een geheime hack is, gestolen uit de hotelbranche, en beweert dat het gebruikelijk is in grote keukens.

Het is echter belangrijk om op te merken dat je het toiletpapier niet in de buurt van iets moet plaatsen dat zou kunnen lekken, en het na maximaal drie weken moet vervangen, zoals aangegeven door Parade.

De meningen over deze zogenaamde ‘hack’ zijn verdeeld, hoewel sommigen het als een goedkope en eenvoudige oplossing beschouwen.