Connect with us

Algemeen

Confrontatie in Kees van der Spek Ontmaskert loopt uit de hand: ‘Blijf van me af!’

In de meest recente aflevering van Kees van der Spek Ontmaskert escaleerde een confrontatie met een oplichter volledig, waarbij Kees van der Spek niet alleen een klap moest incasseren, maar ook werd bedreigd met een schroevendraaier. Het incident gebeurde tijdens een poging van Kees en slachtoffer Arlinda om verhaal te halen bij Adilson, de vermeende oplichter.

Tragische gebeurtenissen en oplichting
Arlinda, die haar zoon had verloren, dacht troost te vinden bij Adilson, een man uit Portugal die zich voordeed als een mede-rouwende ouder. De twee bouwden een vriendschap op, waarna Adilson haar voorstelde om samen een restaurant te beginnen in Portugal. In goed vertrouwen maakte Arlinda 15.000 euro over om te investeren in het project. Kort daarna verbrak Adilson al het contact, wat haar het harde besef gaf dat ze slachtoffer was geworden van oplichting.

Belofte zonder actie
Toen Arlinda naar Portugal reisde om Adilson te confronteren, toonde hij spijt en ondertekende een schuldbekentenis waarin hij beloofde het bedrag in termijnen terug te betalen. Ondanks deze belofte bleef het geld uit, waarop Arlinda besloot de hulp van Kees van der Spek Ontmaskert in te schakelen.

Escalatie naar dreiging en geweld
Bij een volgende confrontatie liep de situatie volledig uit de hand. Adilson werd woedend, viel hun auto aan en deelde een klap uit aan Kees. Vervolgens haalde hij er een schroevendraaier bij, wat de situatie nog gevaarlijker maakte. “Rijden, rijden, rijden! Weg hier!” riep Kees terwijl hij snel in de auto sprong om te ontkomen aan verdere escalatie.

Aangifte zonder resultaat?
Na het gewelddadige incident besloot Kees aangifte te doen van mishandeling en bedreiging. Arlinda diende op haar beurt aangifte in voor oplichting. Tot nu toe lijkt er echter weinig actie ondernomen te zijn door de autoriteiten, en het lijkt erop dat Adilson nog steeds vrij rondloopt.

Kees van der Spek Ontmaskert blijft kijkers boeien met spannende en soms gevaarlijke confrontaties. De show is wekelijks te volgen op RTL 5.