Connect with us

Algemeen

95-jarige Oma trekt zich niets aan van wat anderen denken over haar stijl – “Ik was altijd al een rebel”

Mijn bewondering gaat uit naar diegenen die er trots op zijn uniek te zijn, zonder enige schroom.

Het is bewonderenswaardig als iemand besluit eigen paden te bewandelen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen. Dit is niet alleen een bron van inspiratie voor naasten, maar voor talloze mensen wereldwijd. Ze leren van de moed om zichzelf te zijn, ondanks eventuele kritiek.

Zo ook Helen Ruth Elam, een 94-jarige vrouw uit de Verenigde Staten, die lang geleden besloot zich niets aan te trekken van de mening van anderen.

Geboren in 1928 en woonachtig in Knoxville, Tennessee, heeft Helen de wereld verbaasd door haar levendige en kleurrijke levensstijl op Instagram te delen. Voor haar sociale media-avontuur leidde Helen een rustig leven in Waco, Kentucky, waar ze op een boerderij van zes hectare woonde en voor haar achterkleinkinderen zorgde.

Haar leven nam een wending toen een van haar achterkleindochters haar fotografeerde in een nonchalante outfit. Helen, toen 85, werd onverwacht een internetfenomeen.

Op Instagram, onder de gebruikersnaam ‘baddiewinkle’, heeft ze nu meer dan 3 miljoen volgers. Haar profiel bevat de speelse zin: ‘I’ve been stealing your husbands since 1928’.

Helen doorbreekt met humor en stijl de stereotypen waarmee ouderen te maken krijgen. Ze plaatst foto’s die tonen dat leeftijd geen barrière is voor persoonlijke expressie.

Haar levendige posts reflecteren haar sprankelende persoonlijkheid. Helen heeft fans van alle leeftijden, inclusief beroemdheden, met haar zelfvertrouwen en onbezorgdheid.

Ze krijgt talloze complimenten over haar verschijning en levensstijl. Helen benadrukt: “Leeftijd is slechts een getal. Ik voel me helemaal niet oud.”

Helen adviseert haar generatie actief te blijven en dromen na te jagen. “Sta op en doe wat je altijd al wilde doen. Wacht niet langer,” moedigt ze aan.

Helen is een inspiratiebron voor vrouwen wereldwijd om authentiek te zijn en hun persoonlijkheid te tonen.

Deel dit verhaal om Helen’s positieve boodschap verder te verspreiden!