Connect with us

Algemeen

Oudere dame met een lichaam vol tatoeages onthult haar uiterlijk van tien jaar geleden

Veel mensen experimenteren met lichaamsversieringen zoals tatoeages om hun uniekheid uit te drukken. Terwijl sommigen enthousiast zijn over dergelijke veranderingen, staan anderen sceptisch tegenover deze trend. Tot 2015 behoorde een vrouw, die we hier ‘Lina Hartmann’ noemen, tot de sceptische groep, maar een gebeurtenis in dat jaar veranderde haar perspectief volledig…

Lina Hartmann, een 56-jarige moeder en grootmoeder, heeft een bijzondere belangstelling voor lichaamskunst, met name tatoeages. Inmiddels is haar hele lichaam bedekt met kunstwerken, een hobby die aanzienlijke investeringen vereiste. Maar ze was niet altijd een fan van tatoeages. Tot 2015 had ze zelfs een afkeer van hen. Wat veroorzaakte haar verandering van hart? In datzelfde jaar liet ze haar eerste tatoeage zetten, wat haar kijk op de kunstvorm volledig veranderde.

“Ik wilde iets nieuws proberen, iets echts op mijn leeftijd,” verklaarde ze. “Je leeft maar één keer.”

Sinds 2015 heeft Hartmann ongeveer 30.000 euro (ongeveer 32.000 dollar) besteed aan haar lichaamskunst. Haar transformatie heeft haar veel positieve aandacht opgeleverd, met meer dan 190.000 volgers op Instagram en miljoenen views op haar TikTok-video’s.

Hartmann is trots op haar verschijning. Op Instagram deelt ze regelmatig foto’s van haar getatoeëerde lichaam. Tien jaar geleden zag ze er echter compleet anders uit, zonder tatoeages. Ze plaatst soms voor-en-na foto’s om de drastische verandering te tonen.

Haar tatoeages omvatten levendige rozen op haar benen, een luipaardprint op haar schouders, en diverse gedetailleerde portretten op haar armen, naast vele anderen.

“Ik hou van hoe ik er nu uitzie. Ik zie mezelf als een prachtige bloemenweide,” zegt ze. Fans zijn het ermee eens; een van hen beschreef haar als “een prachtig kunstwerk”.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in meer verhalen over persoonlijke transformaties, is er ook een boeiend verhaal over Melanie Griffith en haar tatoeage gewijd aan Antonio Banderas, zelfs 10 jaar na hun scheiding.