Connect with us

Algemeen

20-jarige moeder overlijdt onverwacht in slaap naast haar dochter – Artsen onthullen schokkende oorzaak van overlijden

De 20-jarige Caitlin Faulder had dit jaar de eerste kerstavond van haar dochtertje moeten vieren. Maar in plaats daarvan werd ze levenloos aangetroffen in haar huis, vermoedelijk als gevolg van een hartaanval, meldt de Mirror.

Volgens de krant had de jonge moeder uit Hull, Groot-Brittannië, al kerstcadeautjes gekocht voor haar 5 maanden oude baby.

Ze woonde samen met haar dochter Poppy bij haar ouders thuis. Daar werd ze op 19 november dood in bed gevonden, vermoedelijk nadat ze in haar slaap een hartaanval had gekregen.

Haar jongere zus deelde het verdriet met de Britse Mirror. “Ze was zo jong en ze laat een baby van 5 maanden achter. Iedereen is er kapot van,” vertelde Charlotte Faulder aan de krant.

Het hart van Caitlin had onderzocht moeten worden Tijdens haar zwangerschap vertoonde het ECG van Caitlin afwijkingen. Ze kreeg echter te horen dat ze zich geen zorgen hoefde te maken.

“Ze zou een echocardiogram krijgen toen Poppy zes weken oud was, maar ze hebben haar nooit gebeld. Toen ze naar de dokter ging, zei iedereen alleen maar ‘alles is normaal, alles is goed, je bloeddruk is prima.’ Zaterdagavond was ze perfect in orde – ze danste en had plezier met haar dochter,” vertelde haar zus.

Charlotte vertelde ook dat haar zus uitkeek naar kerstavond en naar het optuigen van de kerstboom die ze had gekocht.

Haar vader vond haar Het was hun vader die haar levenloos in bed vond. Hij ging de kamer in om te kijken waarom Poppy niet ophield met huilen.

Caitlin’s slaapkamer is beneden, en mijn vader ging naar beneden en riep naar haar: “Caitlin, Poppy huilt, word wakker.” Maar ze werd niet wakker, hij vond haar dood in bed,” vertelde de zus aan HullLive, volgens de Mirror.

De vader belde een ambulance en probeerde zijn dochter te reanimeren, maar helaas was het al te laat.
Nu is de familie een inzamelingsactie gestart om de begrafenis te bekostigen.

Rust in vrede. Onze gedachten zijn bij de familie in deze moeilijke tijd.