Connect with us

Video

Winston geëmotioneerd door winnaars van Miljoenenjacht thuis: ‘Nog nooit eerder zoiets gezien, ik was tot tranen toe geroerd bij de voordeur’

Op zondagavond, nog voordat de thuiswinnaars van Miljoenenjacht wisten hoeveel geld ze zouden krijgen, waren de emoties al voelbaar. Toen presentator Winston Gerschtanowitz en zijn gouden koffertje bij het gezin aan de deur verschenen, sprongen de tranen in hun ogen. Dit ontroerde de presentator die zei: “Ik heb dit nog nooit meegemaakt”.

Winston bracht een koffer met 325.000 euro mee naar Hoorn, hetzelfde bedrag dat de winnaar in de studio had gewonnen. De vrouw des huizes was stomverbaasd toen ze zag waarom Gerschtanowitz voor haar deur stond en barstte meteen in huilen uit. Winston nam plaats op de bank naast huismoeder Callista en project engineer Coen, en legde snel een dekentje over de benen van Callista zodat het niet de hele avond over haar blote benen zou gaan.

Het gezin woont met hun drie kinderen van 1, 3 en 6 jaar oud in een huis van 70 vierkante meter en kan de prijs goed gebruiken. Callista zei: “We wonen hier echt heel fijn. Het is een hele fijne buurt en we hebben hele fijne buren. Maar het huis is een beetje klein.” Coen vulde aan: “Dat heeft ook wel een beetje met geld te maken.” Callista zei: “Maar we mogen niet klagen, we hebben elkaar.”

Winston opende het koffertje met de nog onbeschreven cheque en opnieuw sprongen de tranen in de ogen van Callista. “Het is zo bizar.” Toen duidelijk werd dat ze 325.000 euro hadden gewonnen, hapten ze naar adem. “We gaan heel snel eens een dagje weg”, zeiden ze. En over dat nieuwe huis zouden ze eens goed nadenken.

Miljoenenjacht werd bekeken door ruim 1,5 miljoen mensen en was daarmee het op één na best bekeken programma van die avond, na het Journaal van 20.00 uur dat 2 miljoen kijkers trok.