Connect with us

Algemeen

Vakantie-ongeluk: Vader rijdt over 2-jarig zoontje heen op Aldi-parkeerplaats

Een tragisch incident heeft de vakantie van een Nederlands gezin in Duitsland overschaduwd. In een tragisch ongeval reed de vader van het gezin over zijn tweejarige zoontje heen, terwijl hij probeerde te parkeren bij een Aldi-supermarkt in Unterhaching, nabij München. Deze gebeurtenis is gerapporteerd door het Algemeen Dagblad.

Bezoek aan Aldi in Unterhaching Het gezin was op vakantie in Duitsland en besloot een stop te maken bij de supermarkt in Unterhaching, een plaats in de deelstaat Beieren.

Op het parkeerterrein van de Aldi stapte de 33-jarige moeder met de twee kinderen uit de auto. De 36-jarige vader wilde zijn elektrische Volkswagen ID.4 opnieuw positioneren, zodat hij deze aan een laadstation kon koppelen.

Tijdens het vooruitrijden uit de parkeerplaats, liep het tweejarige jongetje onverwachts voor de auto. Het kind kwam hierdoor onder de zware auto, die meer dan 2.000 kilo weegt.

Peuter overleeft het ongeval Er ontstond onmiddellijk grote paniek. Het kindje is snel naar de eerste hulp gebracht, waar een schedelbreuk werd geconstateerd.

Volgens diverse Duitse nieuwsbronnen is het kind niet in levensgevaar. Het is bijna een wonder te noemen dat de peuter het ongeval heeft overleefd.