Connect with us

Algemeen

Trieste mededeling: GTST-acteur Geert Hoes (40) heeft niet veel tijd meer

Triest nieuws bereikt ons uit de mediawereld, waar voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Geert Hoes (40) heeft aangekondigd dat hij ernstig z!ek is.

In een uiterst emotionele Facebook-post deelt Hoes mee dat hij al meer dan twee maanden in het z!ekenhuis verblijft.

Hij onthult dat hij ernstig z!ek is en inmiddels 35 kilo is afgevallen. De oorzaak is een zeldzame bacterie in zijn lichaam, evenals een parasiet.

Hoes beschrijft de situatie als volgt: “Voor sommige artsen is het een echte ‘jackpot’ omdat ze deze bacterie nog nooit in hun lange carrière hadden gezien, maar er alleen over hadden gelezen. Voor mij is het persoonlijk een nachtmerrie.”

Hij vervolgt: “Het is nog niet helemaal duidelijk of deze bacterie zich gewoon in mijn lichaam wil vestigen, of dat het ook verantwoordelijk is voor de wisselende symptomen, die soms erger zijn dan op andere momenten.” Hoes uit zijn emoties over deze moeilijke periode.

Het nieuws wordt nog somberder, want naast de bacterie heeft Geert Hoes ook te maken met een parasiet in zijn lichaam, die normaal gesproken alleen voorkomt in verre tropische gebieden.

Desondanks heeft deze parasiet ernstige gevolgen voor zijn gezondheid. Hoes beschrijft het als “alsof ik van binnenuit word opgegeten”, met het gevoel van beestjes onder zijn huid, door zijn lichaam en hoofd, wat leidt tot ontstekingen op verschillende plaatsen in zijn lichaam.

Hoes deelt dat de behandeling een langdurig proces zal zijn en dat sommige medicijnen hem soms z!eker maken vanwege bijwerkingen.

Hij is regelmatig in en uit het z!ekenhuis voor behandelingen en hoopt dat deze aanpak de gewenste resultaten zal opleveren.

Dit nieuws is een herinnering aan de fragiliteit van de gezondheid en het belang van empathie en steun voor mensen die met ernstige gezondheidsproblemen te maken hebben.

Onze gedachten zijn bij Geert Hoes en we wensen hem alle moed en kracht toe tijdens zijn moeilijke reis naar herstel.