Connect with us

Algemeen

Tatoeage-rijke vader bekritiseerd als slechte ouder – partner onthult waarheid

Oordeel niet op basis van uiterlijk, een herinnering die zo nu en dan nodig is. Toen mensen de gezichtstatoeages van Richard Huff zagen, noemden ze hem een slechte vader. Maar toen onthulde zijn vrouw iets wat niemand verwachtte. Lees verder voor meer informatie.

Zelfexpressie is een fundamenteel onderdeel van het mens-zijn. Voor de 51-jarige Richard Huff zijn tatoeages een manier om zichzelf te uiten, met meer dan 240 op zijn lichaam.

Hij deelt zijn leven met zijn vrouw en vijf kinderen. Echter, online wordt hij vaak belachelijk gemaakt vanwege zijn uiterlijk.

Richard vertelt over zijn tatoeageverslaving: “Het begon met mijn benen en breidde zich uit tot 85% van mijn lichaam.” Hij wil zijn lichaam binnen vier jaar volledig bedekt hebben met tatoeages, die onder andere de namen van zijn kinderen en de lippen van zijn dochter bevatten.

Ondanks zijn vriendelijke aard, vinden sommige mensen hem eng vanwege zijn tatoeages. Maar zijn vrouw, Marita, bekent dat ze ook bang voor hem was totdat ze hem leerde kennen als een geweldige persoon. Ze prijst regelmatig zijn liefde voor haar en hun kinderen.

Hoewel sommigen Richard bekritiseren, zijn er anderen die hem verdedigen en zijn recht op zelfexpressie respecteren.

Richard zelf reageert op de negativiteit door te zeggen dat zijn tatoeages zijn kinderen niet bang maken en hem niet tot een slechte vader maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marita Huff (@camarenahuffcx)

Richard Huff is duidelijk een fantastische vader en echtgenoot, geliefd door zijn familie. Hij herinnert ons eraan niet op uiterlijkheden te oordelen. Deel dit verhaal om anderen aan deze waardevolle les te herinneren.