Connect with us

Algemeen

Jennifer Flavin, de vrouw van Sylvester Stallone, vraagt na 25 jaar huwelijk om een echtscheiding

Het beëindigen van een huwelijk is altijd hartverscheurend, ongeacht hoe lang de relatie heeft geduurd. Maar een huwelijk dat vijfentwintig jaar beslaat, brengt een geheel ander soort pijn met zich mee.

Sylvester Stallone’s huwelijk met Jennifer Flavin betekende zijn derde reis naar het altaar. Zijn eerste huwelijk met Sasha Czack begon in 1974 en eindigde in 1985, met twee zonen, Sage en Seargeoh, als resultaat. Daarna volgde een kortstondig huwelijk met actrice Brigitte Nielsen, wat een veelbesproken Hollywood-affaire en scheiding was.

Het huwelijk tussen Stallone en Flavin leek bijna niet plaats te vinden: na zes jaar daten verbrak Stallone de relatie kort nadat zijn affaire met een andere vrouw aan het licht kwam. Maar het stel herstelde de relatie, kreeg hun eerste kind en stapte in 1997 in het huwelijksbootje.

Voor Stallone was hun liefdesverhaal levensveranderend. “Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad,” zei hij volgens The Sun in 2010. “Dat heb ik van mijn vrouw geleerd… Het heeft me 19 jaar gekost om te beseffen dat ze altijd gelijk heeft.”

“Ik besefte dat vrouwen, althans Jennifer, de gave hebben om ongelooflijk wijze en slimme beslissingen te nemen. Ik sprong altijd zonder te kijken.”

Samen kregen ze drie dochters: Sophia, Sixtine en Scarlet, en de familie was hecht en innig.

“In termen van wat we moeten zeggen als we niet weten hoe we op een bericht moeten reageren, of als we een relatie wilden beëindigen, zou hij ons goed advies geven… over hoe we dingen moesten aanpakken,” vertelde Sistine aan HollywoodLife.

Stallone’s dochters waren zelfs Miss Golden Globe in 2017.

Hun beroemde vader was trots op hun prestaties, en veel van zijn sociale media-posts bevatten foto’s van hem met zijn mooie gezin.

Sly plaatste een foto van zichzelf met zijn glamoureuze volwassen dochters en schreef vol trots: “Ik ben een zeer gelukkig man met zulke geweldige, liefhebbende kinderen die me niets dan vreugde hebben gebracht.” En hij voegde er met een knipoog aan toe: “Nu zou ik willen dat ze niet meer zo groot zouden worden!”

Vandaag de dag dankt de in New York geboren acteur, regisseur, producent en scenarioschrijver zijn lange carrière aan Stanley Kubrick, met wie hij Full Metal Jacket maakte.

Zelf groeide Stallone op met een alleenstaande moeder na de scheiding van zijn ouders. Zijn moeder, Jackie Stallone, ontmoette zijn vader, Frank Stallone Sr., in 1945, toen hij een kapper en parttime acteur was. Een jaar later werd Sylvester Stallone geboren in Manhattan, New York City.

Zijn geboorte was dramatisch, zoals Jackie zich herinnerde in een interview met Female First. “Tijdens de bevalling pakten ze ijsklemmen en trokken de baby eruit, wat zijn hele hoofd, gezicht en een deel van zijn lichaam verlamde. Zijn lichaam was zo misvormd dat het zielig was”, zei Jackie.

Maar zijn moeder weigerde op te geven en zei: “Ik besloot dat hij zou lopen, dat hij zou praten.”

Na zijn huwelijk met Flavin leek Stallone zijn plek te hebben gevonden. Na 25 jaar huwelijk leek het zelfs zijn laatste huwelijk te zijn. De realiteit achter gesloten deuren is echter niet altijd wat aan de wereld wordt getoond. Ondanks het perfecte huis en de drie prachtige dochters, was de realiteit wellicht anders dan verwacht.

In 2022 vierden Sylvester Stallone en Jennifer Flavin hun zilveren jubileum en plaatsten liefdevolle foto’s op sociale media om het te vieren.

Maar in 2023 verraste het nieuws van hun scheiding velen. Stallone was naar verluidt “lamgeslagen” door de echtscheidingsaanvraag, die openbaar werd ingediend terwijl hij in Oklahoma was voor werk.

Flavin had een echtscheiding aangevraagd bij een rechtbank in Palm Beach County. Stallone verklaarde later: “Ik hou van mijn familie. We bespreken deze persoonlijke kwesties zelfstandig en privé.”

Hoewel de exacte redenen voor de scheiding privé bleven, werd er gespeculeerd dat een ruzie over een hond een van de eerste tekenen van problemen was. Stallone had namelijk een tatoeage van Flavin bedekt met een afbeelding van zijn oude hond Butkus, die beroemd was in de Rocky-films. Stallone kreeg onlangs ook een nieuwe Rottweiler, een huisdier waarvan werd gezegd dat Flavin er niet blij mee was. Hoewel geruchten suggereerden dat de scheiding om een hond draaide, ontkende Stallone dit en verklaarde hij dat de werkelijke redenen veel dieper en persoonlijker waren.

“We hebben de relatie niet beëindigd op basis van zo’n triviaal argument”, zei hij. “We zijn gewoon verschillende kanten op gegaan.”

Hoe lang een huwelijk ook heeft geduurd, het beëindigen ervan is nooit gemakkelijk. Stallone en Flavin lijken hun relatie nu te hebben hersteld, maar dit hoofdstuk toont aan dat zelfs de meest publieke levens hun privéstruggles hebben.