Connect with us

Algemeen

Rod Stewart’s vrouw bekritiseerd vanwege gewichtstoename – popster heeft perfecte antwoord klaar

Rod Stewart, de bekende Britse rocklegende, heeft een fascinerende levensloop gehad, gekenmerkt door talrijke relaties en huwelijken. Zijn derde en huidige huwelijk heeft echter een significante invloed op hem gehad als persoon.

Lees verder om meer te ontdekken over Stewart’s persoonlijke leven en zijn huwelijk.

Rod Stewart is de trotse vader van zes kinderen met vier verschillende vrouwen. Zijn eerste kind, dochter Sarah, kwam uit een tienerrelatie. Zijn eerste huwelijk met Alana Hamilton bracht hem twee kinderen: Kimberly en Sean. Met zijn latere partner Kelly Emberg kreeg hij dochter Ruby, en met zijn tweede vrouw Rachel Hunter kreeg hij Renee en Liam.

Na meerdere relaties en twee scheidingen had Stewart de hoop op ware liefde bijna opgegeven, tot hij in 1999 Penny Lancaster ontmoette. Dit supermodel veroverde zijn hart en veranderde hem in de toegewijde partner die hij nu is.

Na zeven jaar verkering vroeg Stewart Lancaster ten huwelijk bij de Eiffeltoren. Ondanks hun leeftijdsverschil van 24 jaar, ziet Stewart haar als de reden achter zijn transformatie. Hij is vaak verbaasd dat ze na al die jaren nog steeds bij hem is, en beschrijft haar als “alles”.

Stewart geeft toe dat hij voor zijn huwelijk met Lancaster niet wist hoe een gezond, liefdevol huwelijk eruitzag. Dit huwelijk leerde hem echter een toegewijde echtgenoot te zijn.

Stewart benadrukt altijd dat zijn kinderen zijn prioriteit zijn. Zijn vrouw heeft zijn leven verrijkt, en hij heeft haar op haar beurt geholpen met zelfvertrouwen. Toen ze elkaar ontmoetten, was Lancaster verlegen, maar nu is ze vol zelfvertrouwen.

Lancaster’s modellencarrière nam een hoge vlucht met een contract bij Ultimo in 2002. Samen met Stewart heeft ze twee zonen, Alastair en Aiden, geboren na IVF-behandelingen en miskramen. Het paar beloofde elkaar niet langer dan tien dagen apart door te brengen en blijft tijd voor elkaar vrijmaken.

Lancaster sprak open over de uitdagingen van de menopauze, inclusief stemmingswisselingen en lichamelijke veranderingen. Haar familie steunt haar hierin, en ze communiceert openlijk over haar behoeften en gezondheid.

Ondanks negatieve opmerkingen over haar postmenopauzale lichaam, blijft Lancaster zichzelf en haar nieuwe fase omarmen. Ze werd zelfs opgeleid tot politieagent en gebruikt hormoonsubstitutietherapie (HST) voor menopauzeklachten.

De kritiek op Lancaster is hard, maar voor Stewart blijft ze de mooiste vrouw. Hun sterke relatie en prachtige gezin vormen een inspirerend voorbeeld. Deel dit verhaal en bewonder de toegewijde echtgenoot die Rod Stewart is geworden!