Connect with us

Algemeen

Rachel vertrekt uit Nederland en pakt haar spullen: Theekraam failliet?

Rachel Hazes, de weduwe van de legendarische André Hazes, is klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven met de heropening van haar brasserie, ‘Casa Hazes’, in Spanje. Dit markeert een belangrijke verandering in haar leven.

Rachel’s manager heeft bevestigd dat ze veel tijd in Spanje zal doorbrengen, hoewel een volledige verhuizing nog niet bevestigd is. Dit heeft geleid tot speculaties over de impact op haar zoon en familiedynamiek.

In het programma Vandaag Inside gaf Johan Derksen, bekend om zijn ongezouten meningen, commentaar op Rachel’s nieuwe onderneming. Hij uitte zijn frustratie over de constante media-aandacht rondom Rachel en bekritiseerde haar recente stappen.

René van der Gijp deelde ook zijn bezorgdheid over Rachel’s situaties, benadrukkend dat het belangrijk is om het leven aangenaam te houden en conflicten te vermijden.

Evert Santegoeds, een journalist die al jaren een gespannen relatie met Rachel heeft, sprak sceptisch over haar vertrek uit Nederland en de mogelijke organisatie van een afscheidsfeest. Hij benadrukte de noodzaak voor Rachel om veranderingen door te voeren in haar benadering, vooral als het gaat om haar brasserie.

Rachel blijft echter ook in Spanje niet onberoerd door juridische kwesties. Ze zal betrokken blijven bij een rechtszaak met betrekking tot de erfenis van André Hazes senior, ondanks haar verblijf in Spanje.

Rachel Hazes’ stap naar Spanje en de opening van ‘Casa Hazes’ blijft dus een onderwerp van gesprek in de media en onder haar volgers.