Connect with us

Algemeen

P!nk deelt zorgelijke update over gezondheid na “medische complicaties” – bevestigt wat velen al vreesden

P!nk, geliefd om haar energieke en unieke optredens, heeft onlangs aangekondigd dat ze een pauze neemt van haar huidige tournee. De 44-jarige zangeres heeft twee shows van haar Summer Carnival Tour 2023 in Tacoma, Washington, moeten uitstellen wegens medische familiekwesties.

Via Instagram deelde de ‘Stupid Girls’-zangeres haar excuses aan de teleurgestelde fans: “Het spijt me enorm dat ik de Tacoma-shows van 17 en 18 oktober moet uitstellen. Er zijn dringende medische familiezaken die onze aandacht vereisen. Mijn excuses voor het ongemak, en ik wens iedereen veel liefde en gezondheid toe.”

Hoewel P!nk geen specifieke details gaf over de medische situatie, meldde ze dat Live Nation werkt aan het plannen van nieuwe data.

De zangeres bevindt zich momenteel midden in haar wereldtournee, die gepland staat tot het voorjaar van 2024, met als afsluiter een concert in Townsville, Australië.

In juni maakte P!nk nog headlines tijdens het British Summer Time Festival in Londen, toen een fan de as van haar moeder op het podium gooide tijdens P!nk’s uitvoering van ‘Just Like a Pill’. Het incident verraste P!nk, die later haar dankbaarheid uitte voor de kans om op het festival te spelen.

Fans van over de hele wereld betuigen hun steun aan P!nk en haar familie tijdens deze moeilijke tijd, getuigend van de sterke band tussen de zangeres en haar aanhang.