Connect with us

Algemeen

Peter verrassend gezien tijdens geheime ontmoeting met… Nicolleke

Recentelijk werd Peter Gillis vastgelegd in een video door een autospeurder. Bekend om zijn weelde in vakantieparken, bezit Peter een indrukwekkende collectie luxeauto’s. Zijn Rolls Royce en de kenmerkende ‘hatseflats-camper’, bekend bij ‘Massa is Kassa’-fans, vertegenwoordigen samen een waarde van ongeveer één miljoen euro.

Maar Peters garage herbergt meer schatten. Zoals een luxe Ferrari 812 GTS, uitgerust met een V12-motor, met een waarde van rond de vijf ton. Het trekt zeker de aandacht wanneer zo’n krachtige auto door de straten van een Brabants dorp scheurt.

Dit soort voertuigen hebben vooral onder jongeren een statusverhogend imago, hoewel ze net als elke auto slechts van punt A naar B rijden.

Voor Peter, echter, draait het om de uitstraling en de luxe. Tijdens een recente verschijning parkeerde Peter zijn Ferrari opzichtig. Zittend op een terras, leek hij te willen dat iedereen wist dat de auto van hem was.

Een recent opgedoken video, gedateerd op 23 juni, toont Peter op een terras. Interessant is dat hij niet in gezelschap was van Wendy van Hout, met wie hij toen vier maanden een relatie had.

Deze video, nu verspreid over het internet, toont Peter met niemand minder dan Nicol Kremers. Op dat moment waren de twee al in een mediarel verwikkeld. Dit roept de vraag op: wat deed Peter daar met Nicol?