Connect with us

Algemeen

Peter Gillis daagt Talpa uit en eist een flinke som geld

Peter Gillis maakte gisteren een opvallende verschijning in de eindejaarspodcast van PowNed, waar hij besprak in onderhandeling te zijn met Talpa over een nieuw seizoen van zijn realityserie ‘Massa is Kassa’. Hij benadrukte echter dat hij een aanzienlijke vergoeding verwacht van John de Mol voor dit nieuwe seizoen.

Controversiële Periode voor Peter

Het afgelopen jaar is Peter vaak negatief in het nieuws geweest. De vakantieparkenmagnaat was betrokken bij verschillende incidenten die zijn reputatie schaadde, van ruzies met gemeenten tot sluitingen van parken.

Bovendien was er veel ophef rond zijn relatie met ex-vriendin Nicol Kremers. Ze stonden zelfs tegenover elkaar in de rechtbank over een overeenkomst waarin ze beloofden elkaar niet negatief in de media af te schilderen. Nicol schond deze afspraak, waarna Peter een claim van meer dan een miljoen indiende.

Talpa’s Standpunt

Daarnaast is er nog de mishandelingszaak waarin Peter binnenkort voor de rechter zal verschijnen. Zijn ex-vriendin claimt meerdere keren door hem te zijn mishandeld, een bewering ondersteund door foto’s die naar Patty Brard zijn gestuurd.

Talpa had eerder besloten een mogelijke stopzetting van ‘Massa is Kassa’ alleen te overwegen bij een eventuele veroordeling. Peter vermeldde in de podcast dat de zakelijke problemen waar hij momenteel mee kampt, geen invloed zullen hebben op een potentieel nieuw seizoen van de serie.

Financiële Eisen

Peter is duidelijk over zijn intenties voor een nieuw seizoen: hij is niet van plan goedkoop te werken en wil een substantiële financiële vergoeding van John de Mol en zijn team.

Toekomstplannen

Peter overweegt ook een boek te schrijven over ondernemerschap na het afhandelen van zijn rechtszaken. Dit boek, dat hij als een potentiële ‘bestseller’ ziet, zal gaan over de uitdagingen waarmee ondernemers geconfronteerd kunnen worden.