Connect with us

Algemeen

Papa haast zich om dochtertje (6) op te halen van school en ziet gelijk detail op haar broek

Als ouder wil je alles doen voor je kind en zelfs meer. Geen taak is te groot, geen moeite te veel en geen hindernis te hoog. Waarom? Omdat je simpelweg niet wilt dat je kinderen ooit angstig, verdrietig of eenzaam zullen zijn.

Toen Ben Sowards, een vader uit Utah in de Verenigde Staten, een oproep kreeg van zijn 6-jarige dochter, wist hij dat hij meteen naar haar school moest gaan. Valeria had een klein ongelukje gehad. Het was niet gevaarlijk, maar Ben besefte hoe beschaamd zijn dochtertje zou zijn als ze in haar broek had geplast.

Voordat hij haar ophaalde, bedacht Ben een plan om de situatie minder stressvol te maken. Hij besloot haar aan het lachen te maken.

Valerie begreep niet meteen wat haar vader van plan was, maar toen zag ze de grote natte plek op zijn broek ter hoogte van zijn kruis. Ben besloot water op zijn broek te gieten voordat hij naar school reed, volgens Huffington Post.

Bij aankomst vroeg hij aan Valerie of hij haar schooltas mocht lenen om iets te ‘verbergen’. Toen Valeria zag dat haar vader in dezelfde situatie verkeerde, was alles in orde.

“Eerlijk gezegd, ik wist dat ze bezorgd was, maar ik dacht dat als ik haar kon laten lachen, alles weer normaal zou zijn,” zei Sowards. “Ze was helemaal gestrest, maar toen ze mijn broek zag, zag ik die blik van opluchting. Alle vaders begrijpen wat ik bedoel. En we liepen gewoon samen de school uit alsof er niets gebeurd was.”

Het enige wat Ben moest doen, was naar school rijden en zijn dochter ophalen. Hij deed die extra moeite omdat hij wist dat ze zich verlegen zou voelen. Wat een geweldige vader!

Er zijn veel fantastische vaders in de wereld, maar slechts weinigen combineren creativiteit en zorgzaamheid met een dosis humor zoals Ben Sowards dat doet!