Connect with us

Algemeen

22-jarige vrouw bevallen tijdens wandeltocht in bergen die niet wist dat ze zwanger was

Het leven kan onvoorspelbare wendingen nemen, zoals een 22-jarige toeriste onlangs ondervond in het Paklenica Nationaal Park, Kroatië. Ze werd overvallen door pijn, wat leidde tot een reeks gebeurtenissen die niemand zag aankomen.

Lees verder voor het ongelooflijke verhaal.

Terwijl ze in het park wandelde, kreeg de vrouw uit Luxemburg plotseling pijn en zocht ze een openbaar toilet op. Na een oproep aan de hulpdiensten, arriveerden zij op de locatie en vonden een verrassende wending: de vrouw was onverwacht bevallen van een meisje, zonder te weten dat ze zwanger was.

De Kroatische Bergreddingsdienst (HGSS) schoot te hulp. Een gynaecoloog en anesthesioloog van HGSS arriveerden later. Dr. Adela, de anesthesist, was als eerste ter plaatse, gevolgd door Dr. Dora, de gynaecoloog, die zelf haar eigen vier maanden oude baby en haar man meenam.

Dr. Dora deelde mee: “Het was een wonderbaarlijke samenloop van omstandigheden. De vrouw beviel zonder complicaties en de geboorte verliep soepel.” Ze bevestigde dat ze de navelstreng twee uur na de geboorte doorknipte.

Dr. Adela vertelde ook over hun reactie op de noodsituatie en de verzorging van moeder en kind na de bevalling. Beide artsen benadrukten de onverwachte aard van de situatie en de succesvolle afhandeling.

De baby, die naar schatting 3,5 kg woog, en de moeder maken het goed.

Dit verhaal zal zeker in herinnering blijven. Wat denk jij over de onbewuste zwangerschap van de moeder? Deel je gedachten in de reacties.

Verspreid dit verbazingwekkende verhaal en zie wat anderen ervan vinden.