Connect with us

Algemeen

Moeder onder vuur nadat ze kind aan leiband door luchthaven sleept

Het ouderschap is een uitdaging, ongelooflijk uitdagend zelfs. Iedereen die beweert dat het makkelijk is, heeft waarschijnlijk geen kinderen of herinnert zich selectief alleen de positieve momenten uit het verleden.

Er bestaat geen handleiding voor het zijn van een goede vader of moeder. Situaties waarin je moet reageren, omgaan met onhandelbaar gedrag of de grenzen van kinderen testen, hebben geen vaste regels.

Misschien is het juist deze grijze zone die leidt tot conflicten over de juiste aanpak van opvoeding. Online forums staan vol met heftige discussies over verschillende aspecten van kinderopvoeding.

In 2019 kwam een moeder in het middelpunt van de aandacht toen ze haar peuter aan een leiband door een luchthaven trok. Het incident werd vastgelegd op video en op TikTok geplaatst, wat een levendig debat op gang bracht.

Ouders hebben allemaal hun eigen manieren om met uitdagende situaties om te gaan. Niemand kan echter met honderd procent eerlijkheid beweren dat alles altijd perfect verloopt. We proberen gewoon ons best te doen, en over het algemeen gaat het niemand anders iets aan.

Echter, één moeder ging volgens sommigen te ver toen ze betrapt werd terwijl ze haar kind aan een leiband door een luchthaven sleepte.

TikTok-gebruiker @cacadoodledoo83 (Erica Shupe Hall) zorgde voor heftige discussies toen ze de beelden uploadde met de titel “Cancun verlaten is moeilijk… Ik voel met je mee, makker.”

Hoewel velen het niet eens waren met de aanpak van de moeder, kwamen anderen haar verdedigen. Een kijker, Sophia, schreef: “Lmao! Doe wat je moet doen, mama.” Een ander zei: “Ik zeg niet dat het goed is… Ik zeg dat ik het begrijp! Toon me een perfecte ouder die nooit een beoordelingsfout heeft gemaakt of niet alles heeft gedaan om de dag te overleven.”

Shimona Jade Kennett voegde toe: “Ik zie hier geen probleem in. Hoewel ze hem waarschijnlijk had kunnen dragen, lijkt het goed om hem mee te trekken. Als het kind overstuur was, zou hij een scène hebben gemaakt.”

Over het gebruik van een riem en een tuigje lijken de meningen onder ouders verdeeld, maar niemand kan ontkennen dat het een effectieve manier is om je kind uit de gevarenzone te houden en de kans te verkleinen dat het van je wordt gescheiden.

@cacadoodledoo83Leaving Cancun is tough … I feel ya buddy!

♬ Manic Monday – The Bangles