Connect with us

Algemeen

Moeder die ten dode was opgeschreven, maakt wonderbaarlijk herstel en ontmoet haar baby na geboorte tijdens beademing

Autumn en Zack Carver uit Indiana, VS, keken in 2021 reikhalzend uit naar de komst van hun derde kind. Wat een vreugdevolle gebeurtenis had moeten zijn, veranderde echter in een beproeving vol onzekerheid en angst.

Autumn Carver, toen 34 jaar oud, onderging een spoedkeizersnede in het ziekenhuis terwijl ze 33 weken zwanger was en worstelde met COVID-19. Haar verhaal haalde het nieuws toen ze haar zoon Huxley na meer dan zeven weken voor het eerst kon vasthouden.

De geboorte vond plaats op 27 augustus in een ziekenhuis in Indiana, waar Autumn werd behandeld voor ernstige longcomplicaties door COVID-19. Haar echtgenoot Zach en zij hadden beide het virus opgelopen, maar terwijl Zach mildere symptomen had, verslechterde Autumn’s toestand snel.

Huxley Carver, hun derde kind en eerste zoon, werd geboren terwijl Autumn aan de beademing lag. Huxley verbleef tien dagen in het ziekenhuis, maar Autumn moest veel langer blijven en werd kunstmatig beademd.

Na een ongelooflijk gevecht tegen het virus kon Autumn uiteindelijk haar zoon in oktober voor het eerst vasthouden, een moment dat niet alleen voor haar, maar ook voor haar man en de betrokken medische staf zeer emotioneel was.

Zach deelde het vreugdevolle nieuws op Facebook en beschreef hoe Autumn uiteindelijk in staat was om te spreken met behulp van een spreekapparaat, aangesloten op haar tracheotomie.

Het herstel van Autumn was opmerkelijk. Ondanks de slechte staat van haar longen en de mogelijkheid van een longtransplantatie, maakte ze vorderingen die door Zach als een ‘absoluut wonder’ werden bestempeld.

Dit verhaal van Autumn Carver is een inspirerende getuigenis van de kracht en veerkracht van een moeder en het belang van familie en geloof tijdens de zwaarste tijden. Een waar mirakel van moederlijke kracht en herstel.

Deel dit inspirerende verhaal alstublieft.