Connect with us

Algemeen

Echtgenote verlangt naar kind met aanzienlijk oudere partner die 61 jaar ouder is

Miracle Pogue, afkomstig uit Starkville, Mississippi, VS, heeft ondanks een leeftijdsverschil van 61 jaar, haar hart gevolgd en getrouwd met de 85-jarige Charles Pogue. Charles, een gepensioneerde makelaar, kwam in 2019 in contact met Miracle bij een wasserette, waarna hun liefdesverhaal begon.

In februari 2020 deed hij haar een huwelijksaanzoek, en ze trouwden in juli 2022. Miracle, met Nigeriaanse roots, werkt als verpleegster en wenst twee kinderen met Charles, die momenteel kinderloos is. Ze ontdekte zijn leeftijd pas later in hun relatie en realiseerde zich dat ze al gevoelens voor hem had.

Haar familie, waaronder haar moeder en grootvader, steunden de relatie, terwijl haar vader aanvankelijk twijfelde. Miracle, die publieke aandacht krijgt, waaronder negatieve reacties op TikTok, blijft toegewijd aan haar liefde voor Charles.

Ze onthulde dit tijdens een gesprek. “Dat was toen ik erachter kwam”. Toen we elkaar onze geboortedatum vroegen, antwoordde hij dat hij in 1937 was geboren. Ik heb eigenlijk nooit zijn leeftijd gevraagd. We waren gewoon nieuwsgierig hoe oud hij was.

Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is, ik mag hem gewoon. Het maakt me niet uit hoe oud hij is. Ik dacht eigenlijk dat hij misschien 60 of 70 was, omdat hij er zo goed uitziet.

Hij is altijd actief en energiek…” Tijdens een interview vertelde de jongedame dat haar 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, vanaf het begin hun steun gaven aan haar relatie met Charles nadat ze hadden gezien hoe gelukkig hij haar maakte.

Het kostte echter meer moeite om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Naast het feit dat mensen hen in het openbaar vaak aanzien als vader en dochter, heeft Miracle te maken met negatieve aandacht van trollen, vooral op haar TikTok-account met de naam @mnigeria98.