Connect with us

Algemeen

Meisje kwam ter wereld met een zeldzame haaraandoening – en verovert nu, terwijl ze groter is nog steeds de harten van iedereen

Op onze planeet, bevolkt door miljarden mensen, zijn er slechts enkelen die echt opvallen en geschiedenis schrijven.

Ruim een jaar geleden trok een bijzonder meisje wereldwijd de aandacht door haar unieke uiterlijk. Talyta Youssef Aziz Vieira, afkomstig uit Brazilië, deelde foto’s van haar dochter Mayah, wiens verschijning direct harten veroverde.

Nu is dit opmerkelijke meisje opnieuw het middelpunt van de belangstelling en verovert ze harten op het internet.

Velen dromen ervan beroemd te worden, en elk jaar proberen honderden, zo niet duizenden mensen wereldwijd hun geluk in diverse talentenshows, hopend op ontdekking.

Sommigen hebben misschien een geweldige zangstem en dromen ervan stadions te vullen, wachtend op erkenning van hun talent. Maar er zijn ook mensen die al bij geboorte opvallen, zoals Talyta Youssef Aziz Vieira’s dochter Mayah.

Toen Mayah vier jaar geleden geboren werd, was er meteen iets opvallends aan haar: een witte lok in haar gitzwarte haar. Dit was geen toeval; Talyta had dezelfde kenmerkende lok, net als haar grootvader, moeder, tante en neven.

Voor Talyta was het belangrijk om haar dochter vanaf dag één te leren dat haar unieke uiterlijk iets is om te koesteren, niet om te verbergen.

“Mayah had bij haar geboorte al veel witte lokken aan de voorkant van haar hoofd. Toen we de foto’s op sociale media plaatsten, gingen ze viraal en werden we uitgenodigd voor een fotoshoot,” vertelde Talyta aan de Daily Mail.

Mayah en haar familie hebben een genetische aandoening genaamd bontgroei, wat zorgt voor lichtere huid- en haarplekken door een gebrek aan melanocyten.

Talyta, die vroeger haar uiterlijk verborg, heeft nu de kracht gevonden om uniek en speciaal te zijn, en wil dit aan Mayah doorgeven. Overal waar ze komen, worden ze gestopt door mensen die Mayah’s bijzondere uiterlijk opmerken.

Op sociale media is Mayah inmiddels een sensatie. Haar moeder deelt regelmatig foto’s van hen samen en van Mayah alleen in verschillende outfits, waaronder zelfs een Superman-outfit.

Mayah blijft trots haar unieke witte haarlokken tonen en haar moeder laat zien hoe hun leven samen is.

Ze zijn een prachtig voorbeeld van uniekheid en specialiteit, iets wat echt gevierd moet worden!

Volg ons op Instagram voor meer inspirerende verhalen, foto’s en video’s.