Connect with us

Algemeen

Familie Borsato herenigd: ‘Eindelijk zijn we weer samen’

Marco Borsato heeft de laatste tijd veel in de schijnwerpers gestaan vanwege zijn affaires en controversieel gedrag, vooral tegenover minderjarige meisjes. Leontine, zijn voormalige vrouw, en hun dochter Jada hebben hem echter gesteund, en er lijkt nu goed nieuws te zijn, want de familie lijkt weer bij elkaar te komen.

Huwelijk op de klippen

Volgens berichten van het roddelkanaal “Roddelpraat” hebben Marco Borsato en Leontine Ruiters jarenlang een relatie gehad, maar het verliep niet altijd even soepel. Eerst kreeg Marco te maken met een faillissement van zijn bedrijf, waarna hij een relatie begon met Iris Hond.

Deze gebeurtenissen leverden niet bepaald positieve publiciteit op, maar het ergste moest nog komen. Marco Borsato wordt nu verdacht van grensoverschrijdend gedrag, en onlangs heeft het Openbaar Ministerie besloten tot vervolging over te gaan. Leontine heeft echter altijd achter haar ex-man gestaan, maar het huwelijk hield geen stand en ze besloten een tijd geleden uit elkaar te gaan.

Een mogelijke verzoening?

Er zijn herhaaldelijk geruchten geweest over een mogelijke verzoening tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters, maar er is nog geen definitieve bevestiging. Recentelijk is het hele gezin echter samen uit eten geweest, ter gelegenheid van Marco’s verjaardag.

Op Instagram feliciteerde Marco zichzelf, en zijn dochter Jada plaatste een video van het diner. Wie goed naar Leontine kijkt, kan zien dat er liefde in de lucht hangt. Zou er dan toch een hereniging op komst zijn? De aanwijzingen lijken erop te wijzen.

Een hint op sociale media Maar er is meer dat de speculaties voedt. Jada deelde namelijk ook een oude foto van het gezin toen ze nog compleet waren, met de tekst: ‘Just the five of us.’ Dit lijkt op een duidelijke hint dat er meer aan de hand is. Waarom zou je het anders zo benoemen? We wachten op bevestiging.