Connect with us

Algemeen

Man legt uit waarom hij niet betrokken wil zijn bij huishouden en opvoeding!

JR Minton, een echtgenoot en vader van vier, heeft een diepgaand begrip van de begrippen “familie,” “verantwoordelijkheid,” en “ouderschap.”

In een video opgenomen met zijn mobiele telefoon, deelt hij ongecensureerd zijn gedachten: “Mijn intentie is niet om mijn vrouw te assisteren.”

“Het is niet mijn doel om haar te ondersteunen of een handje te helpen, thuis of met onze kinderen. Dat is niet wat partner zijn voor mij inhoudt.”

Hoewel zijn uitspraken als controversieel kunnen worden beschouwd en door sommigen als “ouderwets” worden beschouwd, heeft zijn video miljoenen kijkers en duizenden reacties gegenereerd, waarvan de meeste zijn standpunt ondersteunen.

Minton heeft een duidelijke kijk op zijn rol in het gezin. Hij gelooft dat zijn verantwoordelijkheden verder gaan dan simpelweg helpen.

“Het gaat niet alleen om aanwezig zijn of bijstaan; het is veel meer dan dat. In een partnerschap moet iedereen bijdragen.”

“Dat is de reden waarom ik zeg dat ik mijn vrouw niet help; ik zorg ook voor de kinderen, kook, maak schoon en doe boodschappen als dat nodig is,” licht Minton toe, tot verbazing van veel online kijkers.

“Een partner zijn betekent anticiperen en taken en verantwoordelijkheden eerlijk verdelen!” benadrukt hij met volle overtuiging.

Minton spoort anderen met een vergelijkbare kijk op de zaak aan om hun perspectief te heroverwegen en volwassen te worden.

Zijn directe benadering benadrukt een belangrijk punt: een huwelijk of samenleving vereist wederzijdse ondersteuning als gelijken. Wat is jouw mening over deze kwestie?