Connect with us

Algemeen

Lil Kleine spreekt zich uit over de uitspraken van Patty Brard: ‘Dat vind ik niet gepast’

Recent heeft Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil Kleine, gereageerd op de uitingen van bezorgdheid van Patty Brard over zijn zoon Lío.

In een interview met RTL Boulevard gaf Scholten te kennen dat hij de opmerkingen van Brard als onaangenaam ervaart.

Patty Brard heeft haar zorgen geuit over het welzijn van het zoontje van Lil Kleine en Jaimy Vaes.

Scholten, die twee jaar na een incident met Jaimie Vaes weer in de media-aandacht staat, sprak over de documentaireserie waarin hij recentelijk verscheen.

In een gesprek met Aran Bade van RTL Boulevard deelde Scholten details over zijn relatie met zijn zoon Lío, die momenteel bij zijn moeder op Ibiza verblijft. Scholten hoopt in de toekomst meer tijd met zijn zoon door te brengen, vooral als Lío voor school naar Nederland komt.

“Ze wonen op Ibiza. Er is een kans dat ze naar Nederland komen voor zijn school, wat zou betekenen dat ik hem vaker zie, naar school breng en ophaal. Dat zou geweldig zijn,” zei hij.

Scholten onthulde ook dat Jaimie geen toestemming gaf voor haar of hun zoon’s verschijning in de documentaireserie, waardoor Vaes afwezig was en Lío geanonimiseerd werd.

Tijdens het interview werd Scholten geconfronteerd met Patty Brard’s opmerkingen over Lío’s ontwikkeling en de invloed van de thuissituatie, wat leidde tot een gespannen wending.

Brard merkte op: “Dat kindje praat niet – en ik moet voorzichtig zijn met mijn woorden – maar ik denk dat de situatie thuis daarbij een rol speelt. Ze kwamen vaak laat en onder invloed thuis.”

Scholten reageerde geïrriteerd op deze suggestie en koos ervoor om hier niet op in te gaan, benadrukkend dat dergelijke zaken privé moeten blijven.

“Ik vind het niet gepast om dit voor de camera te bespreken,” zei hij.

Bade merkte op dat de sfeer na deze uitwisseling veranderde, waarbij Scholten een zeldzame emotie toonde. Dit onderstreept de complexiteit van Scholten’s openbare en persoonlijke leven.