Connect with us

Algemeen

Kinderen liggen voor dood op de grond, dan ziet politiehelikopter plotseling waarom

Kinderen barsten vaak van de energie en creatieve ideeën, waarbij sommigen meer dan anderen. Een persoonlijke herinnering komt naar boven: toen ik ongeveer 5 jaar oud was, had ik het lumineuze idee om mijn eigen bed en dat van mijn broer te versieren met markeerstiften.

In mijn kinderlijke onschuld dacht ik dat het creatief en prachtig was, hoewel mijn ouders destijds een andere mening waren toegedaan.

Recentelijk gebruikten kinderen uit het Britse Surrey hun creativiteit op een bijzondere manier. Tijdens een paaseierenzoektocht als onderdeel van een inzamelingsactie voor een goed doel, specifiek voor een kind met leukemie, hoorden de kinderen plotseling een helikopter. Bij het omhoog kijken beseften ze dat het een politiehelikopter was.

De politie zat achter twee verdachten van een inbraak aan, en toen de mannen elk een andere richting op gingen, besloten de kinderen om hun creativiteit in te zetten. Ze zagen in welke richting de verdachten vluchtten en bedachten zonder aarzeling het ingenieuze plan om op de grond te gaan liggen en met hun lichamen een menselijke pijl te vormen.

In eerste instantie begreep de politie niet wat er aan de hand was, maar al snel realiseerden ze zich dat de kinderen met hun lichaamsvorm de richting aangaven waarin ze de verdachten hadden zien rennen.

Dankzij dit slimme idee werden de twee verdachten, 27 en 28 jaar oud, later gearresteerd voor de inbraak. Als waardering voor hun behulpzame daad kwam de politie later terug met de helikopter om de kinderen te bedanken. Bekijk de slimme reactie van de kinderen in de onderstaande video: