Connect with us

Algemeen

Kevin Costner haalt uit naar ex-vrouw als weer een nare wending in echtscheidingsstrijd neemt

De voortdurende echtscheidingsstrijd tussen Kevin Costner en Christine Baumgartner neemt een nieuwe wending met recente onthullingen.

Volgens recente rechtbankdocumenten beschuldigt Costner, 68 jaar oud, Baumgartner, 49, van het gebruik van tactieken om de scheiding te vertragen. Baumgartner stelt nu dat ze de huwelijkse voorwaarden bij ondertekening niet volledig begreep, een claim die door Costner’s advocaten wordt afgedaan als manipulatie.

Een heikel punt in hun conflict is Baumgartner’s weigering om hun huis in Santa Barbara te verlaten, ondanks een clausule in de huwelijkse voorwaarden. Ze weigerde te verhuizen totdat Costner instemde met een alimentatie van $248.000 per maand. Uiteindelijk verliet ze het huis op 31 juli na een rechterlijk bevel. Het paar heeft drie kinderen.

Costner’s aanvankelijke alimentatievoorstel was $51.940 per maand, maar is tijdelijk verhoogd naar $129.000 in afwachting van een hoorzitting in november. Meer hoorzittingen zijn gepland om verdere geschillen op te lossen.

De echtscheidingsprocedure, gestart door Baumgartner in mei na 18 jaar huwelijk, wordt gekenmerkt door veel conflicten en uitdagingen.