Connect with us

Algemeen

Identieke vierling trok 17 jaar geleden veel aandacht – bekijk hoe deze unieke zussen er vandaag de dag uitzien

Engeland’s eerste identieke vierling, beroemd geworden door hun unieke geboorte, zijn nu 17 jaar oud. Het verhaal van Julie en Jose, die in 2005 trouwden, is opmerkelijk. Na moeilijkheden met natuurlijke conceptie en de verrassing van een onverwachte zwangerschap, ontdekten ze tijdens een echo dat ze een vierling verwachtten.

Julie, een van de 27 vrouwen wereldwijd die natuurlijk zwanger werd van een vierling, werd geconfronteerd met de mogelijkheid van een abortus vanwege de hoge risico’s van een meerlingzwangerschap. Het paar besloot echter alle vier baby’s te houden. Geboren via een spoedkeizersnede in week 29, wogen Ellie, Holly, Jessica en Georgina elk minder dan 1,5 kilo. Na acht weken ziekenhuiszorg konden ze eindelijk naar huis.

Gedurende de eerste jaren waren de meisjes onafscheidelijk en deden alles identiek, inclusief kleding. Om ze uit elkaar te houden, schreef Julie hun namen op hun voeten. Op school werden initialen op hun shirts geschreven om verwarring te voorkomen. Naarmate ze ouder werden, werden hun individuele persoonlijkheden duidelijker. Georgina is koppig, Ellie is de vredestichter, Hollie houdt van aandacht, en Jessica is onafhankelijk, volgens Julie.

Nu, op 17-jarige leeftijd, zijn de meisjes uitgegroeid tot individuen met hun eigen stijlen, hoewel ze nog steeds veel op elkaar lijken. Hun vader, Josie, deelt regelmatig updates over het gezinsleven op Instagram, inclusief foto’s van de vierling.

In een video kun je meer zien over het leven van deze bijzondere vierling. Hun verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe een gezin tegen alle verwachtingen in kan floreren en overleven.