Connect with us

Algemeen

Heel veel sterkte voor Bruce Willis zijn dochter Tallulah

In een moedige openbaring op sociale media, deelde Tallulah Willis, de jongste dochter van Demi Moore en Bruce Willis, haar eigen diagnose. Geïnspireerd door de openbare strijd van haar vader tegen frontotemporale dementie, onthulde Tallulah recentelijk haar autismespectrumstoornis.

Via een Instagram-post, illustreerde ze haar aankondiging met een nostalgische video waarin haar vader haar draagt op een rode loper evenement uit haar kindertijd.

Deze video was niet alleen een zoete herinnering maar suggereerde ook de uitdagingen waarmee ze is opgegroeid. In een andere post legde ze uit hoe dit nieuwe zelfbegrip haar leven heeft veranderd, terwijl ze een liefdevol moment tussen haar en haar vader deelde.

De 30-jarige heeft sindsdien veel steun ontvangen van haar volgers, waarbij sommigen hun eigen ervaringen met autisme deelden. Eén volger merkte op hoe Bruce Willis, onverstoord door de situatie, liefdevol blijft in zijn omgang met zijn dochter. Een andere volger prees de troostende eenvoud van een kaal hoofd, vergelijkend met een rustgevende Japanse zentuin.

Opmerkingen over “stimming”, repetitieve bewegingen die kenmerkend zijn voor sommigen met autisme, werden ook genoemd. Tallulah’s zus, Scout LaRue Willis, legde uit dat het moment waarop Tallulah met het oor van haar vader speelt, een voorbeeld van stimming is.

Deze onthullingen komen terwijl de familie nog steeds publieke steun biedt aan Bruce Willis te midden van zijn strijd met afasie en frontotemporale dementie. Deze diagnose heeft vooral invloed op zijn communicatievermogen, een vroege indicator van zijn ziekte. Emma Hemming Willis, Bruce’s huidige echtgenote, deelde ook haar bewondering voor zijn diepgewortelde vriendelijkheid en beschermende aard.

Tallulah’s openheid over haar diagnose biedt niet alleen inzicht in haar persoonlijke reis, maar versterkt ook het bewustzijn en begrip van autisme binnen haar gemeenschap.