Connect with us

Algemeen

Gelekte persoonlijke foto’s van Sanne Ottens: ‘De nieuwe vriendin van Marco Borsato!’

Na beschuldigingen van ongepast gedrag met een minderjarig meisje tegen Marco Borsato, is de relatie met Leontien Borsato beëindigd. Leontien had een korte relatie met een andere man, maar ook die relatie liep op de klippen. Er circuleren speculaties over een mogelijke hereniging tussen Marco en Leontien, maar anderen suggereren dat hun recente ontmoetingen enkel te maken hebben met hun gezamenlijke kinderen.

Recente geruchten wijzen echter niet op een hernieuwde relatie tussen Marco en Leontien, maar eerder op een nieuwe liefde in het leven van Marco. De geruchten gaan over Sanne Ottens, die al vaker in het gezelschap van Marco gespot is.

Yvonne Coldewijer had Marco al eens gezien met een blonde dame, maar het was toen niet duidelijk wie zij was. Nu heeft Juicechannel foto’s verkregen die bevestigen dat het om Sanne Ottens gaat. De twee zouden zelfs samen Kerstmis gevierd hebben.

Sanne leek haar relatie met Marco te bevestigen door foto’s te plaatsen waarop hij te zien is. Haar profiel, dat veelvuldig genoemd wordt in de media als het nieuwe liefje van Marco, is nog steeds openbaar. Dit kan echter snel veranderen. Foto’s zijn te vinden onderaan dit artikel.