Connect with us

Algemeen

Moeder en dochter komen om bij ongeluk, dan ziet oma foto die hoop geeft

Hannah Simmons reed met haar baby naar de dokter voor een routineafspraak, maar de rit eindigde tragisch toen ze op een vrachtwagen botste.

Het verdriet van Hannah’s familie was overweldigend, maar enkele dagen later bracht een foto van het ongeluk een beetje troost en hoop.

De 23-jarige Hannah Simmons en haar beste vriend brachten haar negen maanden oude dochter Alannah naar de dokter voor een afspraak. Tijdens de rit verloor Hannah de controle over het stuur en botste frontaal op een vrachtwagen. Helaas kwamen Hannah, haar dochter en haar beste vriendin allemaal om.

Een voorbijganger belde onmiddellijk de hulpdiensten, maar al snel beseften hij en andere getuigen dat er weinig was wat ze konden doen.

Toen de 19-jarige Anisa langs de plek des onheils kwam op weg naar haar werk, maakte ze een foto omdat de weg was afgesloten. Later ontdekte ze iets op de foto wat ze eerst niet had gezien.

Op de foto is een heldere zonnestraal vanuit de hemel te zien, precies op de plek waar de vrouw en de baby omkwamen.

Anisa voelde dat ze de foto aan de familie van het slachtoffer moest geven, en toen zij de foto zagen, werden ze overweldigd door emoties.

Hoewel sommige sceptici denken dat het licht een reflectie is van de autoruit van Anisa’s auto, bracht het de familie enige rust. Ze zien het als een teken dat Hannah, haar dochter en haar beste vriend allemaal naar de hemel zijn gegaan.