Connect with us

Algemeen

Fans Keanu Reeves ongerust na shirtloze boottocht: ‘Grote zorgen om zijn lichaam’

Keanu Reeves is een wereldwijd fenomeen. De acteur geniet van immense populariteit in zowel de filmindustrie als daarbuiten, gewaardeerd door zowel collega’s als fans. Maar uiteraard ontbreken niet degenen die minder vriendelijk zijn als het op de acteur aankomt.

Onlangs verscheen Keanu Reeves in het openbaar, tijdens een vakantie in Capri, Italië, vergezeld door zijn zus Kim. Hoewel hij genoot van wat welverdiende vrije tijd met zijn familie, bleken sommige fans opmerkingen te hebben over zijn uiterlijk.

Beroemd om zijn rollen in “The Matrix” en “John Wick” series, werd de 58-jarige acteur vastgelegd op foto’s in korte broek, met een glas champagne in de hand. Hoewel zijn lichaamsbouw volkomen normaal is voor zijn leeftijd, waren er toch mensen die kritiek uitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daily Mail (@dailymail)

Na het delen van de foto door DailyMail, begonnen mensen commentaar te geven op zijn verschijning. Sommigen noemden hem “slap en zwak”, terwijl anderen suggereerden dat hij er beter uit zou zien met een scheerbeurt, kapsel en wat sportschoolbezoekjes. Aan de andere kant waren er ook fans die hem prezen als de “Beste man ooit.”

Ondanks kritiek staat Keanu Reeves bekend om zijn veerkracht, zowel in het leven als op het scherm. Zijn fans herinneren eraan dat hij altijd opstaat na tegenslagen en zijn best doet in elke rol.

Zijn bescheiden en nuchtere houding wordt bewonderd, niet alleen door fans, maar ook door collega’s. Een fan waardeert het zelfs dat hij niet per se voldoet aan het stereotiepe beeld van een afgetrainde acteur om anderen tevreden te stellen.

Reeves, ook wel bekend als het “vriendje van het internet,” heeft zijn zus Kim gesteund tijdens haar strijd tegen leukemie en staat bekend als een toegewijde filantroop.

Geboren op 2 september 1964 in Beiroet, Libanon, verhuisde Reeves op jonge leeftijd met zijn familie naar Canada. Zijn zus Kim kreeg de diagnose leukemie, wat Keanu naar verluidt naar de rand van de afgrond bracht. Hij offerde zijn huis op om dicht bij haar te zijn en zorgde ervoor dat ze de beste behandeling kreeg om haar gevecht tegen kanker te winnen. Het duurde 10 jaar voordat Kim herstelde, maar Keanu was erbij, elke stap van de weg.