Connect with us

Algemeen

Familie van vijf komt om in auto-ongeluk minder dan 12 uur na langverwachte fotoshoot – rust in vrede

Een fotograaf uit Ohio maakt een tragisch verlies mee nadat het gezin dat ze zojuist had gefotografeerd betrokken raakte bij een fataal auto-ongeluk, minder dan 12 uur na hun langverwachte fotosessie.

Rhae Harris (45), eigenaar van Rhae Rose Photography in Delta, Ohio, deelde haar hartverscheurende ervaring op Facebook en benadrukte de pijn die ze voelde. Ze had al enige tijd contact met Muriel Michael (28) over het vastleggen van haar gezin van vijf en ontmoette hen eindelijk op zaterdag 26 maart.

“Hoewel ik ze niet goed kende, ben ik kapot van dit nieuws, dus ik kan me niet voorstellen wat hun familie en vrienden doormaken,” schreef ze.

Het gezin, bestaande uit Muriel en haar verloofde Xavier Brown (25) en hun kinderen Aurora Michael (7), Deklin Jankowski (9) en hun vrolijke eenjarige zoontje Riggs Brown, poseerde voor paasfoto’s tijdens de fotoshoot.

Rhae beschreef de kinderen als goed opgevoed en schattig, vooral de opgewekte Riggs, die enthousiast lachte en zelfs ‘CHEEEEESSEEEEE!!!’ zei op commando. De liefde die de familie voor elkaar koesterde, straalde duidelijk af van de foto’s.

Muriel had plannen om Rhae in te schakelen voor haar aanstaande verlovings- en trouwfoto’s, wat Rhae met blijdschap accepteerde.

Helaas zou deze toekomstige samenwerking nooit plaatsvinden. Kort na de fotoshoot waren Muriel en haar gezin betrokken bij een fataal auto-ongeluk. Volgens de snelwegpolitie van Ohio faalde Zane Hull (21) om voorrang te verlenen en botste op het voertuig van Muriel.

Het ongeval eiste het leven van Xavier en Deklin ter plaatse. Aurora en Riggs werden per helikopter naar het Mercy Health St. Vincent Medical Center gebracht, maar helaas overleefden ze hun verwondingen niet. Muriel werd ook naar het ziekenhuis gebracht en stierf maandagavond.

De bestuurder van het andere voertuig liep slechts lichte verwondingen op.

Een inzamelingsactie is opgezet om te helpen bij de begrafeniskosten voor het getroffen gezin van vijf. In slechts één dag werd al meer dan $40.000 ingezameld.

Dit tragische incident herinnert ons eraan hoe kostbaar het leven is en benadrukt het belang om nooit iets als vanzelfsprekend te beschouwen. We delen dit verhaal in nagedachtenis aan het gezin en vragen om steun en gebeden voor hun dierbaren in deze moeilijke tijd. Volg ons ook op Instagram voor meer inspirerende verhalen, foto’s en video’s.