Connect with us

Algemeen

De zaak met ex Nicol Kremers veroorzaakt veel pijn en verdriet bij Peter Gillis

In de aanloop naar een gespannen rechtszaak die is aangespannen door vakantieparkenmagnaat Peter Gillis tegen zijn voormalige partner Nicol Kremers, spreekt zijn advocaat van ‘veel pijn en lijden’.

Peter Gillis ervaart veel pijn en verdriet in kwestie met ex Nicol Kremers. Donderdagmiddag stonden de twee tegenover elkaar in de rechtbank van Utrecht, waarbij de juridische vertegenwoordiger van Gillis, Danny Snijders, het woord voert.

Danny verwoordt de emoties van zijn cliënt: “Mijn cliënt had gehoopt dat het niet zover had hoeven te komen.”

Peter reageert op het nieuwste gerucht dat door de wandelgangen gaat: ‘Allemaal afgunst.’ De kern van het kort geding is Gillis’ wens om Kremers te verbieden om publiekelijk zaken te bespreken die vertrouwelijk zouden moeten blijven.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis. Snijders benadrukt dat Gillis graag een einde had willen maken aan deze kwestie, vooral omdat er afspraken over zijn gemaakt.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicol? Dit zegt toch wel heel veel! In februari van dit jaar werd een vaststellingsovereenkomst met geheimhoudingsplicht ondertekend door beide partijen na het einde van hun relatie.

Peter Gillis en zijn ex Nicol Kremers worden in rechtszaak verwikkeld, resulterend in veel pijn en leed. Deze overeenkomst, die volgens de advocaat van Gillis ‘in vrede is gesloten’, wordt nu door Kremers in twijfel getrokken, waarbij zij beweert onder druk te zijn gezet.

Nicol Kremers komt met zeer groot nieuws en gebruikt deze schokkende quote! Allon Kijl, de advocaat van Kremers, werpt een heel ander licht op de situatie. Hij beweert dat de overeenkomst bedoeld was om Kremers het zwijgen op te leggen, gezien zij ‘systematisch’ zou zijn misbruikt door Gillis.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen.’ De juridisch adviseur die aanwezig was bij het ondertekenen van de overeenkomst zou slechts de belangen van Gillis hebben gediend, voegt Kijl toe, een beschuldiging die door Peter wordt ontkend.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘Voorlopig niet terug te komen.’ Het contact na de relatie tussen Gillis en Kremers wordt omschreven als ‘amoureus’ door Snijders, die ook aangeeft dat de overeenkomst voordelen bood voor Kremers, zoals het ontvangen van een auto.

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten! Echter, volgens Gillis en zijn advocaat heeft Kremers zich niet gehouden aan de gemaakte afspraken en wordt zij ervan beschuldigd deze te schenden om Gillis ‘zoveel mogelijk schade en leed toe te brengen en geld te verdienen over zijn rug’.

Zelfverzekerde Peter Gillis: ‘Ik kan wel vijfhonderd vrouwen meenemen naar huis.’ In de rechtszaal vraagt Gillis nu om een stevige dwangsom voor elke schending van de overeenkomst door Kremers, met een eis van 100.000 euro per incident.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem.’ Bovendien wil Gillis inzage krijgen in het aanstaande boek van Kremers, waarin hun relatie wordt besproken. Zijn advocaat beweert dat Gillis ‘een rechtmatig belang’ heeft bij het lezen van het manuscript, gezien de mogelijkheid van schendingen van de geheimhoudingsplicht.

Nicol wordt niet met rust gelaten door Peter: ‘Belt mij nog steeds met de vraag of ik langskom.’ Kremers heeft aangegeven dat de publicatiedatum nog niet vaststaat, aangezien het boek nog niet voltooid is.

Nicol Kremers klaar met mannen? Gaat er heet aan toe in deze video! Deze rechtszaak belicht de complexe nasleep van een publieke relatiebreuk en de worsteling over privacy, reputatie en de mogelijke gevolgen van het verbreken van overeenkomsten in de schijnwerpers van de media.