Connect with us

Algemeen

De reden waarom Frans Bauer zijn broer uit zijn realitysoap houdt

Twintig jaar geleden speelde broer Dorus ook een aanzienlijke rol in de soap, maar momenteel is hij nergens te vinden.

“Dit was op verzoek van Frans,” deelt Dorus met Story. “Omdat de focus van de soap deze keer echt op zijn gezin zou liggen.

Op hem, Mariska, de zonen en hun partners. En natuurlijk onze moeder die regelmatig bij hen thuis is.

Daar is van tevoren over gesproken en ik heb daar geen problemen mee. Ik ben dus ook gewoon op zijn verjaardag geweest. Alleen was ik er niet toen de camera’s draaiden.”

Volgens Dorus onderhoudt hij nog steeds een goede relatie met zijn bekende broer. Hij ontkent de geruchten dat hij er zelf voor heeft gekozen om op de achtergrond te blijven.

“Nee, ik zou er geen moeite mee hebben gehad om op camera te verschijnen. Dat was vroeger ook niet anders.

Maar alles is nu anders. Vroeger bracht ik Frans ook naar zijn optredens, samen met onze vader Chris.

En bij grote concerten verkocht ik samen met onze moeder merchandise in een kraampje. Na het 0verlijden van onze vader ging ik met Frans mee.

Die rol is nu overgenomen door zijn oudste drie jongens. Christiaan, Jan en Frans rijden nu afwisselend met Frans mee sinds ze hun rijbewijs hebben.

Dat begrijp ik heel goed. Als vader zou ik dat ook leuk vinden. Dus we hebben nu echt ons eigen leven, net als elke andere familie. En Frans’ leven wordt nu getoond in een soap.”

Twee jaar geleden werd bij Dorus blaask*nker vastgesteld. Na een operatie en verschillende behandelingen gaat het gelukkig goed met hem.

“Alle controles die ik heb gehad, laten zien dat er geen kwaadaardige cellen meer zijn. Vorige week had ik nog een controle en ik krijg binnenkort de resultaten.

Maar ik ben niet nerveus. Ik voel me gezond en heb nergens last van. De toekomst ziet er rooskleurig uit.”