Connect with us

Algemeen

Dakloze belandt op politiebureau en wat er vervolgens gebeurt, is verbazingwekkend

In Rome, New York, hebben politieagenten hun toewijding aan openbare dienstverlening naar een hoger niveau getild.

Tijdens een patrouille ontmoette agent Aaron Page een dakloze man, Bobby, die dringend hulp nodig had. Page nodigde hem uit om de volgende dag naar het politiebureau te komen, waar hij een hartverwarmende verrassing had voorbereid, die Bobby’s leven zou veranderen.

Lees verder om te ontdekken wat er met Bobby gebeurde!

In april 2017 stuitte agent Page op Bobby, een dakloze man die slechts de kleren droeg die hij aanhad. Agent Jeff Buckley, deel van de “Fabulous Four”, merkte op dat het duidelijk was dat Bobby basisbehoeften miste.

Bobby werd uitgenodigd naar het bureau te komen, waar hij een warm onthaal kreeg van agenten Page, Buckley, George Gebo en sergeant Frank Fragapane. Samen hadden ze gedoneerde kleding en een tondeuse verzameld voor een make-over voor Bobby.

De politie van Rome deelde Bobby’s verhaal en zijn transformatie op Facebook. Eerste foto’s toonden hem met een onverzorgde baard en versleten kleding. Later werd hij afgebeeld met nieuwe kleren en een schoon geschoren gezicht.

Rome PD schreef: “Na een gesprek met Bobby, die graag een knipbeurt en douche wilde, konden we dankzij agent Page’s inspanningen zijn wens vervullen.” Bobby verliet het bureau als een vernieuwd persoon en was enorm dankbaar.

Online reacties waren zeer positief. Mensen prezen de agenten voor het geven van nieuw zelfvertrouwen aan Bobby.

Eén persoon schreef over de levensveranderende impact, terwijl een ander de vriendelijkheid en medeleven van de agenten loofde. Een derde uitte zijn bewondering voor de zorgzame behandeling.

Een grappige opmerking suggereerde dat de agenten na hun pensioen welkom zouden zijn in een kapsalon.

Deze actie van de politieagenten toont de ongelooflijke manier waarop ze betrokken zijn bij de gemeenschap.

Wat vind jij van dit hartverwarmende verhaal? Deel je mening en dit verhaal om te zien wat anderen ervan denken!