Connect with us

Algemeen

Moeder wordt zwanger na 10 jaar proberen: 4 dagen later belt arts in paniek op en biecht grote fout op

Carolyn en Sean Savage, een echtpaar met drie kinderen, hebben jarenlang gestreden met onvruchtbaarheid om hun gezin te vergroten.

Ondanks meerdere miskramen en vruchteloze pogingen, hielden ze hoop door in-vitrofertilisatie (IVF) te proberen voor een vierde kind.

In 2009 bracht een succesvolle IVF-behandeling echter een schokkende wending: Carolyn droeg per ongeluk het embryo van een ander paar.

Geconfronteerd met deze onthutsende fout, koos Carolyn voor het moedige pad om het kind te dragen en vervolgens af te staan aan de biologische ouders, Shannon en Paul Morrell uit Detroit. Na de voortijdige geboorte van Logan, gaf Carolyn hem met een zwaar hart aan zijn biologische familie.

Ondanks de emotionele rollercoaster vond het paar geluk in de geboorte van een tweeling, Isabella en Reagan, in 2011 via een draagmoeder.

Maar het leven had nog meer verrassingen in petto. In 2014 werd Carolyn op natuurlijke wijze zwanger, en tegen alle verwachtingen in beviel ze van Nicholas Winton Savage, een wonderbaarlijke aanvulling op hun bijzondere gezin.

Het verhaal van de Savages is een ontroerende getuigenis van veerkracht en doorzettingsvermogen. Het belicht de emotionele reis van een gezin dat zich door de uitdagingen van onvruchtbaarheid worstelt en toch onverwachte vreugde vindt.