Connect with us

Algemeen

Baby geboren met enorme bos grijs haar door hele wereld aanbeden

Zelden worden baby’s geboren met een weelderige haardos, wat altijd voor een komische verrassing zorgt bij de kersverse ouders. Maar het is nog uitzonderlijker wanneer een pasgeboren baby een grijze haardos heeft.

Dat was precies het geval bij de geboorte van baby Bence, en het filmpje en de foto’s van dit opmerkelijke moment verspreiden zich nu wereldwijd.

Bij de geboorte van de kleine Bence viel niet alleen op dat hij een dikke haardos had, maar ook dat deze wit/grijs en erg krullend was. Dit veroorzaakte een grote verbazing bij iedereen in de bevallingskamer.

Vanwege het ontbreken van pigment in zijn haar dachten velen dat de baby mogelijk albino was. Maar toen de artsen ontdekten dat dit niet het geval was, rezen er nog meer vragen.

De medische professionals verzekerden echter dat Bence volledig gezond was, zonder enige problemen. Hij bleek gewoon een unieke baby te zijn met een hormoonstoornis, wat resulteerde in de opvallende kleur van zijn haar.

De artsen vermoeden zelfs dat zijn haarkleur na verloop van tijd donkerder zal worden. Hieronder vind je het verhaal van de bijzondere baby Bence.