Connect with us

Algemeen

Ongelooflijk prijzig: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

Herinner je je nog de laatste grote hit van André Hazes? Dat lijkt alweer een tijdje geleden te zijn, en we moeten teruggaan in de tijd om te spreken over een echte muzikale knaller.

Het wordt duidelijk dat de populariteit van André Hazes in de muziekwereld is afgenomen na zijn hitnummer ‘Leef!’. Zijn latere nummers hebben nooit hetzelfde niveau van succes weten te bereiken.

Momenteel lijkt zijn agenda behoorlijk leeg te zijn. Zelfs Ahoy kan hij niet volledig uitverkopen zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven, wat voor zijn fans een grote teleurstelling is.

Zijn nieuwe muziek lijkt niet hetzelfde effect op zijn fans te hebben als voorheen. Dit komt waarschijnlijk doordat ze hem nog steeds zien als de volkszanger, een imago dat hij lijkt te willen afschudden.

Ook zijn relatie met Monique wordt met enige scepsis bekeken door zijn fans. Ze vragen zich af of ze wellicht bedrogen worden door Hazes.

Het lijkt erop dat André’s imago in een crisis verkeert, en zijn vraagprijs voor optredens staat in schril contrast met zijn huidige populariteit.

De grote vraag is of André Hazes nog steeds de ster is waar mensen bereid zijn grof geld voor neer te leggen, of dat zijn glans aan het vervagen is.

Als je overweegt om André Hazes te boeken voor een optreden, moet je diep in de buidel tasten. Zijn boekingskantoor vraagt minstens 19.500 euro voor een optreden van vermoedelijk slechts 20 minuten.

Hoewel deze prijs misschien absurd hoog lijkt, lijkt het erop dat André zelf nog steeds gelooft dat hij een grote ster is, hoewel dat misschien niet langer het geval is.

Zijn aanwezigheid in de media draait steeds meer om de drama’s in zijn leven dan om zijn muziek. De familie Hazes lijkt alles in de publiciteit uit te vechten.

Het is een trieste constatering, maar het lijkt erop dat André Hazes zijn inkomen niet langer verdient met zingen en optreden, maar eerder met documentaires over zijn persoonlijke leven en de hoop dat zijn zusje Roxeanne de erfeniskwestie met hun moeder Rachel zal winnen.

Dit lijkt zijn huidige bron van inkomsten te zijn, waardoor hij hopelijk niet meer gedwongen is om documentaires te maken of nephuwelijken met Monique te regelen om kijkers te trekken.