Connect with us

Algemeen

Echtgenoot overlijdt plotseling, laat vrouw en 8 kinderen achter – zijn verborgen ziekte over het hoofd gezien door iedereen

James Green koesterde altijd de droom van vaderschap. Toen hij en zijn vrouw Cloe hun eerste kind verwelkomden, was zijn vreugde ongekend.

Het geluk vergrootte met de geboorte van hun tweede kind, waarna het echtpaar besloot hun gezin verder uit te breiden.

Ondanks dat Cloe soms dacht dat hun gezin compleet was, overtuigde James haar altijd voor nog een kind. James, die van thuis uit werkte, was een toegewijde vader en bracht zijn kinderen dagelijks naar school en zorgde voor hen in de avonden.

Toen hun vijfde kind, Miley, geboren werd met hersenverlamming, besloot het stel dat hun gezin groot genoeg was. Cloe nam permanente anticonceptie, maar het lot had andere plannen en ze werd onverwacht zwanger. Uiteindelijk verwelkomden ze acht kinderen in hun gezin.

Op een tragische dag in december 2015, slechts 12 weken na de geboorte van hun laatste kindje, veranderde alles. Cloe vond James bewegingsloos naast haar in bed; hij was gestorven aan een onopgemerkte hypertensieve hartziekte.

Cloe en James, jeugdliefdes, hadden altijd gedroomd van een groot gezin. Hun reis begon toen Cloe op 17-jarige leeftijd zwanger werd van hun eerste zoon, Leo, gevolgd door Levi, Oliver, Megan, Miley, Lacey en Lexi.

Na James’ onverwachte overlijden, bleef Cloe achter met de zware taak om alleen voor acht kinderen te zorgen. Ze herinnert zich James als een liefdevolle vader, wiens leven volledig in het teken stond van zijn kinderen. Nu, ter nagedachtenis aan James, wijdt ze haar leven nog meer aan haar kinderen en houdt zijn herinneringen levend.

Ondanks de uitdagingen is Cloe’s moed een inspiratiebron. Dit verhaal is een eerbetoon aan haar veerkracht en aan James’ liefdevolle geest. Rust in vrede, James Green.