Connect with us

Algemeen

Politie ontdekt verlaten baby in tuin – Onmiddellijk versterking ingeschakeld na binnentreden van het huis

“In Palatka, Verenigde Staten, werd de politie onlangs gealarmeerd over een achtergelaten baby in een tuin. Deze ontdekking leidde tot een onthutsende vondst in de woning.

Op 26 november kreeg de politie van Palatka een angstaanjagend telefoontje van een anonieme beller over een verlaten baby in de tuin. De beller wist niet hoe de baby daar gekomen was. Volgens een Facebook-post van de politie was de situatie geheel mysterieus.

Bij aankomst onderzocht de politie de baby en stelde vast dat het een pasgeborene was, te zien aan de nog bevestigde navelstreng. Putnam County EMS werd snel opgeroepen en bracht het kind naar het HCA Putnam Hospital. Het kind had geen zichtbare verwondingen en werd door een arts als stabiel beoordeeld.

Verder onderzoek in het huis bracht een vijftienjarig meisje aan het licht, waarbij bewijs wees op haar als de moeder van het kind. Het incident wordt momenteel onderzocht.

Dit verhaal heeft tot sterke emoties geleid op sociale media, met vele gebeden en steunbetuigingen voor zowel de baby als de jonge moeder. Dit incident benadrukt ook de afnemende tienergeboortecijfers in de VS, zoals aangegeven door de Centers for Disease Control and Prevention, wat het des te schrijnender maakt.”